Tny Sko Online

0 resultater

TNY - et perfekt valg til festklædte børn

Du husker dem sikkert med al tydelighed. Dine første laksko, som du nærmest kunne spejle dig i. Ak ja, det var tider. Er det tid til, at dine egne børn får et par festsko, kan det være en god idé at kigge nærmere på TNY. Der er her tale om et undermærke til børneskomærket Tinny Shoes, der gør hverdagen til en fest for børnene.

TNY - en del af Tinny Shoes

Tinny Shoes er et spansk brand med rødder i 1990'erne, og i dag figurerer brandet som et af de førende mærker. Børn i alle aldre kan finde deres sko hos Tinny og TNY. De går helt op til størrelse 39.

TNY til alle livets begivenheder

Er det tid til en barnedåb i familien? En julemiddag? Eller har din søster bedt børnene om at være henholdsvis brudepiger og brudesvende? Det er ikke utænkeligt, at du om 20 år kigger op på hylden med TNY-skoene og tænker tilbage på de glade stunder med børnene. Åh, som tiden går hurtigt!

TNY online på Footway

Skoene fra TNY er kendetegnet ved et førsteklasses håndværk, og det kan du selv få en fornemmelse af, når du køber dine sko online på Footway. Vi er webshoppen, der giver dig åbent køb i 180 dage, hurtig levering samt gratis fragt og retur.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK