Tom Joule Sko Online

0 resultater

Tom Joule - glade sko til et aktivt liv

Tom Joule er sko til dig, der fører en aktiv livsstil og er vild med glade designs. Skoene er lavet med et klassisk, britisk snit, men med et moderne og farverigt twist. Tom Joule kombinerer catwalkens trends med landlige påvirkninger, perfekt til bl.a. søndagsloppemarkedet på landet!

Gummistøvler førte til succesen

Tom Joule blev født i 1990'erne. Idéen var at fremstille moderne beklædningsgenstande og sko til dig med et aktivt liv. Især deres gummistøvler blev en succes. De er solide og stabile, men har samtidig et moderne og feminint twist, ofte med en blomstermønstret foring.

Vælg Tom Joule og vis din personlighed

Et par sko fra Tom Joule passer til dig, der ønsker at vise din personlighed og samtidig have komfortable sko. Brug dine Tom Joule til gåturen i parken, på en udflugt i skoven eller hvorfor ikke til at pifte vejen til arbejdet lidt op, på en regnfuld oktober måned?

Tom Joule er klar på Footway

Tom Joule byder på eksklusive og elegante sko, der får bæreren og beskueren til at smile. Hvis du føler, at du har brug for lidt mere farve og glæde i hverdagen, er det lettest at bestille dine sko fra Tom Joule hos Footway - med hurtig levering, gratis fragt, fri retur samt 180 dages fortrydelsesret.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×