Toms, Sko

342 resultater

Toms - lækre sko og socialt engagement

Toms er ikke som andre skobrands, så er det sagt. Her går de friske og casual designs nemlig hånd i hånd med et stærkt socialt engagement, som virkelig er blevet en del af brandets DNA. Toms blev til på baggrund af en rejse, som grundlæggeren Blake Mycoskie foretog i Argentina i 2006. Mødet med den udbredte fattigdom og landets mange udsatte børn blev startskuddet til den idé, som brandet betegner “One for One”. For hver par sko man sælger, foræres der et par sko til et barn i nød, og idéen har faktisk været så succesfuld, at den er blevet overført til andre kollektioner, heriblandt briller og tasker.

Få mest muligt ud af dine Toms-sko med den rette pleje

De enkle lærredssko fra Toms er en god investering, som du kan have glæde af i mange år, hvis du sørger for at pleje og vedligeholde dem regelmæssigt. Du kan med fordel give dem en tur med en let fugtig klud, som fjerner det værste snavs og eventuelle pletter og støv. Selvom skoene er velegnede til de varme måneder, foreslår vi, at du som minimum anvender ankelsokker, når du har dem på. Det hjælper til at modvirke gnavsår og absorberer sved, hvilket bevirker, at tekstiloverdelen holder sig frisk og pæn igennem længere tid.

Toms er den nye sommerklassiker

Toms kan sagtens være med, når det gælder rustikke støvler til efterår og vinter, men et blik på sortimentet afslører hurtigt, hvor brandets fokus ligger: loafers! Loafers i alle farver og designs, der er perfekte til det casual outfit i de varmere måneder, hvor man vil prioritere komfort og stil lige højt. Blandt damemodellerne kan de give et mere rustikt twist til looket, hvor man ellers ville have valgt ballerinaer, og hos herremodellerne er de oplagte i kombination med chinos og en hørskjorte for et sydeuropæisk præg. Strandtur eller strøgtur? Det spiller ingen rolle, for Toms er altid det rigtige valg til varmt vejr.

Køb Toms hos Footway.dk

Nogle gange er det enkle også det bedste. Less is more, som man siger, og det ved man hos Toms. Den ligefremme kombination af tekstiloverdele og robuste gummisåler gør skoene alsidige og tidløse. Hos Footway er vi stolte over at kunne præsentere et godt udvalg af Toms-sko, og vi er sikre på, at du nok skal finde din(e) nye favorit(ter) her hos os!

Posts about Toms
U
Ulla Jensen -
A
Annie Hansen -
Show more posts
Classics Red
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 6

342 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK