Tony Mora Sko Online

0 resultater

Sko fra Tony Mora - de klassiske westernboots

Et par rigtige støvler holder en evighed og bliver lidt af en følgesvend gennem livet. Klassiske westernboots fra Tony Mara er en investering, som du vil få gavn af i årevis. Tjek derfor udvalget allerede i dag, så du kan opdage dine nye favoritsko!

100 års erfaring fra Mallorca

Det hele begyndte på Mallorca i 1918. Tony Mora var en skomager med en svaghed for den amerikanske cowboyboot, og han blev hurtigt en af de største producenter af westernstøvler. Lige fra start var håndværkstraditionen vigtig for Tony Mora, og det er stadig den dag i dag et af mærkets hovedprincipper. Alle støvlerne er fremstillet af absolut topkvalitetsmaterialer og med traditionelle teknikker.

Klassiske sko fra Tony Mora

Et par klassiske sko i form af cowboystøvler passer selvfølgelig til jeans og en flannelskjorte, men også sammen med en knælang kjole til de noget afslappede sommerdage. Pas godt på dem, og de vil følge dig gennem livet. Cowboystøvlerne er et element, der giver dig en unik stil, så dyrk den individuelle stil med Tony Moras klassiske produkter.

Køb dine sko fra Tony Mora på Footway

Støvler fra Tony Mora er elsket for deres lange levetid og bør ses som noget af en investering for fremtiden. Du kan finde dem her i Footways webshop, hvor vi er klar til at tilbyde dig en hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt 180 dages åbent køb. Du får kort sagt mange fordele med Footway, for ikke at tale om de mange sko, du kan vælge under de forskellige kategorier.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×