Tosca Blu Sko Online

10 resultater

Tosca Blu - sko med masser af personlighed

Nu får du virkelig mulighed for at understrege din farverige personlighed med skoene fra Tosca Blu! Fedt design, stærke farver og charme giver det italienske mærke sit helt eget ståsted.

Italiensk designerduo

Da Giacomo Ronzoni og hustruen Raffaella Condursi fik deres første barn, besluttede de sig for at skabe deres eget varemærke. De sidste tyve år havde de arbejdet med udviklingen af accessories til de store modehuse og havde derfor al den erfaring, der skulle til for at få succes inden for modeverden. Tosca Blu begyndte egentlig som et taskebrand, men sko, bælter, boots og andre accessories fulgte hurtigt efter.

Tosca Blu passer ind i alle sammenhænge

Det fede ved skoene fra Tosca Blu er, at du kan finde et par til enhver lejlighed. Måske skal du bruge noget, der kan matche fødderne til den kjole, du skal have på til sommerens bryllup? Eller et par lækre støvler, der kan bære dig igennem vinteren? Du finder det hos Tosca Blu.

Tosca Blu hos Footway

Tosca Blu går sin sejrsgang blandt kvinder verden over, som holder af mærket, fordi det skiller sig ud og er smagfuldt på en og samme tid. Tosca Blu er naturligvis også repræsenteret her hos Footway, og som altid får du fri fragt og retur samt hurtig levering og 180 dages åbent køb.

Carine
FEW LEFT
Carine
FEW LEFT
SC-Ambra
FEW LEFT
Margot
FEW LEFT
SC-Gemma
FEW LEFT
Chantal
FEW LEFT
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK