Treksta, Sko

3 resultater

Bliv vandreklar med Treksta sko

Treksta sko har med deres mere end 25 års erfaring opbygget en virksomhed, der ligger i den gode ende, hvad angår produktion af vandresko. De kan blive dine lige her hos Footway.

Mere end 25 års erfaring

Treksta sko er en virksomhed, der laver vandresko, hvor kvaliteten og komforten er helt i top. Virksomheden blev stiftet helt tilbage i året 1988 og har siden den dag udviklet de nyeste løsninger for at gøre livet mere komfortabelt. Og hvad er dejligere end et par gode sko, som nurser om dine fødder, så de ikke bliver ømme? På grund af brandets lange levetid, så har de mulighed for at trække på stor erfaring, hvilket også ses på de produkter, de sender ud til kunderne. Her får du vandresko, der med hjælp af de nyeste teknologier, giver dig høj komfort.

Treksta sko - til vandring og hverdag

Hos Footway er vi så utrolig heldige, at vi har fået lov til at føre sko fra Treksta. I vores store sortiment finder du blandt andet de super lækre Treksta Cobra, som er skoen til dig, der elsker at vandre eller generelt bare at gå lange ture. Hop i vandretøjet og på med disse sko - så er du klar til de lange gåture. Derudover fører vi også mange Treksta børnesko, så også de mindste kan være med, når du skal ud at gå en tur. Hos Footway finder du sko til hele familien, så I alle sammen kan vandre sammen.

Pas på dine Treksta sko

Treksta sko er sko af materialer, der har den højeste kvalitet, du kan forestille dig. I de sko vi fører, finder du blandt andet materialer som syntetisk tekstil og gummi. Disse materialer er gode for din fod, da skoen hurtigt gåes til og den rette pasform indtræder. Derudover er endnu et plus, at disse materialer er super lette at holde pæne og rene. En våd klud er mere end rigeligt, når du skal vaske dine sko. Husker du at vaske dem, så vil du have glæde af dine sko i mange år frem - så pas godt på dine sko fra Treksta.

Treksta sko online hos Footway

Hos Footway fører vi et bredt udvalg som overhovedet muligt, så du let kan finde de sko, du står og mangler. Du finder blandt andet de super lækre Treksta boots, som kan blive dine snart, da vi altid giver hurtig og gratis levering. Derudover får du, når du handler sko her, hele 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at finde ud af om dine sko passer. Gør de ikke det, så bytter du dem bare - det koster ikke noget.

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK