Sko

1.154 resultater

Turkise sko – fanger blikket

En populær modefarve er den turkise farve, der både ses i den blålige og grønne nuance. Farven kan primært spottes i sommermånederne, hvor farven fungerer perfekt til alt fra badeshorts til afklippede jeans samt til sommerfesten ved stranden. Glade farver hører ganske enkelt sommeren til, men selvom mange os har en forkærlighed for de mørkere farver i vintermånederne, kan den turkise farve sagtens integreres i vintergarderoben. Har du f.eks. tænkt på at gå efter et par turkise gummistøvler, der giver den flotteste kontrast til en sort vinterjakke? På Footway.dk elsker vi turkise sko året rundt!

Fra turkise pumps til ballerinasko

Der snakkes i disse tider ganske meget om at skabe den perfekte basisgarderobe, men af og til skal der også være plads til at tilføje nogle ”sjovere” sko, der måske ikke passer til alt i garderoben, men derimod gør dig glad i låget. Her er de turkise sko et fremragende valg, og i virkeligheden fungerer de både til denim samt hvide og sorte underdele, så bare slå dig løs. Her på Footway.dk tilbyder vi dig eksempelvis turkise pumps med sylespidse hæle og farverige detaljer fra mærker som Iron Fist, ligesom du kan få smarte turkise sneakers og løbesko fra alle sportsgiganterne samt Crocs, Scholl sundhedssandaler og ballerinasko, hvis du er mere tryg ved at have et godt greb på underlaget. Vi har også en lang række børnesko i den turkise farve, såsom de ultrapopulære modeller fra Kavat, der er produceret uden teflon, PTFE og andre skadelige materialer og tager højde for barnets fysiske behov.

Turkise sko i alverdens materialer

Fordelen ved at handle turkise sko i en webshop som Footway er, at du kan vælge mellem en lang række materialer. Måske er du til læder, ruskind, gummi, træ og glimmer eller de syntetiske materialer. Materialevalget vil have en indflydelse på, hvordan du skal pleje dine sko hen ad vejen. Eksempelvis er de fleste syntetiske materialer taknemmelige for at se en fugtig klud i ny og næ, mens skoene i naturmaterialer kræver plejeprodukter såsom imprægneringsspray og specifikke produkter, der går ind og hjælper med at bevare glansen og de naturlige egenskaber. Mange har det med at glemme, at et par sko kræver regelmæssig pleje, men vil du have et par flotte, langtidsholdbare sko, betaler det sig med et lille serviceeftersyn fra tid til anden.

Søg efter turkise sko på Footway.dk

Er du faldet for den turkise farve, har du alle chancer for at finde den helt rette turkise sko hos os, samtidig med at du gør en god deal. Prisgaranti, 180 dages åbent køb, gratis fragt, fri retur og et overordentligt serviceminded kundeserviceteam er blot nogle af dine mange fordele ved at shoppe på Footway. Vi glæder os til at se, hvad der ryger ned i indkøbskurven!

CHORE
UDSALG
Fauna Green
UDSALG
Side 1 af 20

1154 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK