Twist & Tango, Sko

35 resultater

Twist & Tango – svenske modesko med tidløst touch

Måske er du allerede stødt på det svenske brand Twist & Tango, når du har været på jagt efter modetøj til klædeskabet derhjemme. Nu er der en god nyhed til alle fashionistaer derude i det danske landskab. Det svenske modebrand har udvidet kollektionerne til nu også at omfatte sko. Med damesko fra Twist & Tango kan du forvente dig sko, der hylder nøgleord som femininitet, personlighed og simpelhed, og som henvender sig til dig, der elsker et tidløst udtryk og går efter hverdagssko, der også kan bruges i festlige sammenhænge. Omfavn dine fødder med svensk kærlighed fra Twist & Tango!

Historien om Gøteborgbrandet Twist & Tango

Historien om Twist & Tango sender os i retning af det svenske, nærmere betegnet Gøteborg. Her havde teamet tilbage i 1990’erne en designfilosofi om at ville imødekomme efterspørgslen på simpelt, tidløst modetøj til hverdagsbrug, der dog stadig skulle vise en stor portion personlighed. Fra 1995 og frem fandt Twist & Tango frem til den rette kombination, og de årlige modekollektioner blev et stort hit. Faktisk et så stort hit, at de 2 årlige kollektioner nu også både omfatter børnetøj, accessories og ikke mindst sko. Der er tale om sko, der ikke er bange for at lege med formerne og forskellige materialevalg. Udvalget spænder både over stiletter og støvletter samt mere afslappende slip-on-sko.

Twist & Tango i dine nye sko – gode plejetips

Hvad enten du skal bruge dine nye sko til arbejdsbrug, eller vil ud at twiste og danse tango på dansegulvet, så giver det god mening at tænke lidt over, hvordan du holder dine sko pæne dag efter dag. Flere af modellerne fra Twist & Tango er fremstillet i læder, og dette naturmateriale kræver lidt plejemidler for at holde den flotte finish. Sørg for at få renset skoen, så snart den er blevet snavset og brug gerne både plejemidler til læder samt en imprægneringsspray, så dine sko er klar til hverdagens udfordringer og ikke mindst den regn og rusk, der muligvis venter uden for hoveddøren. At pleje sine sko kræver ikke den store indsats, men den glansfulde finish er virkelig noget, der glæder øjet, når først det rette outfit er fundet.

Twist & Tango – blandt de 600 mærker på Footway

Footway er en af de største online forhandlere af kvalitetssko, og vi har næsten 30.000 sko fordelt over 600 mærker, hvorfor der er rigeligt at se til, når du skal finde dine nye sko. Twist & Tango henvender sig til vores kvindelige kunder, men vi har naturligvis sko til hele familien, også de helt mindste, der måske skal lære at tage de første skridt. Find dine moderigtige sko med fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb her på Footway. Og vi leverer hurtigere, end du kan nå at sige Twist & Tango – næsten da… Men hurtige, det er vi!

Posts about Twist & Tango
A
Ane Kristine Busted -
Beyhan, Footway -
Show more posts
Side 1 af 1

35 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK