Umbro sko online

|

Side 1 af 1

Fodboldfans se her - sko fra Umbro!

Hvis du er fodboldfan, ved du helt sikkert, hvem Umbro er. Det berigede mærke tilbyder alt fra træningstøj til fodboldskinner og bolde. Hvis du har spillet fodbold, har du sikkert tilmed spillet med en bold eller støvle fra Umbro. Nu gælder det så din skokollektion derhjemme i skabet, der skal udvides med et par modeller fra Umbro.

Inspireret af engelsk fodbold

I 1923 oplevede Harold Humphrey, sammen med omkring 200.000 andre tilskuere, finalen mellem Bolton og West Ham, på det nybyggede Wembley Stadium. Efter fodboldkampen gik fodbold fra at være en populær sport til at blive noget af en besættelse hos hele den engelske nation. Harold Humphrey blev inspireret, og året efter etablerede han Umbro.

Sko til en aktiv livsstil

Med et par sko fra Umbro inkarnerer du virkelig den sporty stil, og de passer godt sammen med en flot T-shirt og et par jeans eller bukser i en frisk farve.

Umbro på Footway

Gennem sine mange år i branchen har Umbro haft mulighed for at forfine teknikkerne, og det er derfor yderst kvalitative sko, der passer til en aktiv livsstil. Du kan finde sko og støvler fra Umbro på Footway, og vi har altid hurtig levering, gratis forsendelse og retur samt 180 dages fortrydelsesret.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

4 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×