Underground Sko Online

0 resultater

Sko med punkkarakter fra Underground

Underground er et bemærkelsesværdigt mærke med en tydelig punkkarakter. De har leveret klassiske modeller som Creepers og Winklepickers siden 1987. Disse sko og støvler har en stærk tilknytning til den engelske musikscene og tilhørende subkulturer.

Underground voksede ud af punkbevægelsen

Grundlæggerne blev stærkt inspireret af punkbevægelsen og etablerede sig på markedet, hvorefter deres Creepers blev hurtigt populære og opnåede klassikerstatus, og de blev ofte set på fødderne i Londonområdet Camden. Efter punkperioden udviklede mærket sig yderligere, og deres næste generation af sko tog igen markedet med storm.

Sko til selvstændige mennesker

Underground vil gerne forbindes med selvstændigt tænkende mennesker og har som vision at inspirere til nye ideer, som bryder med hverdagens snærende konventioner, så her er der virkelig noget for dig, som gerne vil være original og unik!

Underground hos Footway

Mærket har altid haft en tæt forbindelse til musikscenen, selvom de forskellige stilarter er kommet og gået gennem årene. Skoene er også blevet samlet op af ligesindede designere, som er blevet inspireret af Undergrounds distinkte design og kulturarv. Du finder støvler og sko fra Underground hos Footway, hvor du bl.a. får fri fragt og returnering, 180 dages åbent køb og altid får dine sko leveret hurtigt og ubesværet!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK