Underground England Sko Online

3 resultater

Underground England - en nyfortolkning af punkermoden

Skal man karakterisere Underground England, kan man nøjes med ét enkelt ord: Punk. Populariteten for Underground England er netop skabt gennem glæden for punk og engelsk undergrundskulturer hos de forskellige generationer. Ser man på de forskellige modeller, er klassikere blevet Creepers, Winklepickers samt de klassiske støvler med stålkappe. Det trendbevidste publikum søger gerne mod den trendy Soho-butik i London, som Underground England står bag, hvis ikke vejen i stedet går forbi Footway!

Underground England - ikke noget nyt påfund

Underground England kommer egentlig ikke med noget nyt påfund, men derimod klassikere, der er blevet redesignet til det urbane miljø. Tager vi et kig på Creepers, er inspirationen hentet fra den engelske ørkenboot, som de engelske soldater bl.a. bar ved nattetide, når de sneg sig ud på natlige missioner - på vej ud til det modsatte køn i områder omkring Kings Cross og Soho 1945. Winkelpickers stammer derimod fra en skomodel, der var et hit hos adelen i 1300-tallet. Jo længere og smallere tåen var, desto højere status havde man. Til sidst blev skoene faktisk så lange og besværlige, at de blev ulovlige, men i 1980'erne fik modellen altså sin genfødsel. Støvlerne med stålhætte sigtede oprindeligt mod byggearbejdere, der skulle beskytte tæerne på arbejdspladsen, men i 1980'erne og 1990'er var det hippe slæng klar til at overtage trenden. Det gælder ikke mindst i Tokyos Harajukudistrikt.

Undergorund England inde i et stærkt samarbejde

Ser man tilbage på Underground Englands udvikling, har brandet virkelig haft succes med at etablere modesamarbejder med prominente navne som Karl Lagerfeld, Mugler, Ashish og Izzue, og nye aftaler bliver jævnligt præsenteret på brandets hjemmeside. Det innovative er en ting, der gennemsyrer arbejdet, og det kan være svært at følge med i det tempo, som de nye produkter bliver præsenteret i. Sortimentet spænder lige fra det helt klassiske og det vilde og vovede, hvorfor du nemt kan dyrke din personlige stil med Underground England.

Underground England online på Footway

Underground England er med i Footways udvalg - i skøn forening med de tusindvis af modeller, vi har samlet her på siden! Vi leverer dine sko lynhurtigt, så tag skridtet med punkskoene fra Underground England. Husk, at du får gratis fragt, fri retur og 180 dagens åbent køb.

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK