Unisa Sko Online

75 resultater

Moderigtige Unisa sko

Det spanske mærke Unisa laver fodtøj til den modebevidste kvinde, der ønsker lækkert komfortabelt fodtøj af høj kvalitet. Unisa sko giver dig alt det. Prøv selv.

Et spansk skomærke

Unisa sko har lavet fodtøj til kvinder siden 1970'erne, hvor firmaet blev grundlagt i Spanien. I begyndelsen var det som eksportvare virksomhed til USA, men kort derefter kunne Europas kvinder også nyde godt af de fine sko. Dette skete efter et møde mellem to forretningsmænd, Carlos Musso og Antonio Porta, der begge havde en lang tradition inden for sko produktion i Elda, Alicante. Elda skulle vise sig at blive hjørnestenen for alle Unisas produktioner. I 1989 ses Unisa Europa som et separat mærke fra den amerikanske partner. Samtidig kommer den første europæiske kollektion også ud på det skomarkedet til kunderne.

Stilen er lagt med Unisa sko

Der er noget for enhver garderobe og modebevidst kvinde, når det kommer til Unisa sko, og du kan både style op og ned, så det passer til alle lejligheder. Unisa ballerina er et oplagt valg til foråret og sommeren, der kan matche stort set alt lige fra en fin kjole til et par jeans. Hvis du er mere til højhælede sko, finder du et hav af forskellige typer i en masse dejlige farver af Unisa pumps. Disse kan ligesom ballerinaerne anvendes til det meste tøj, så det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Under alle omstændigheder bliver du i hvert fald trendy og en fashionista i dette fodtøj.

Komfortable og smarte på en gang

Komfort er noget af det vigtigste i produktionen af Unisa sko. Der bliver dagligt arbejdet på at gøre fodtøjet endnu mere komfortabelt, let og med en optimal pasform, men samtidig også med mode og design for øje. Kort sagt, en sko med en optimal kombination af den seneste teknologi og tidens trends. Der bliver typisk brugt lækre materialer såsom læder, skind og gummi. Derudover bruger Unisa også de såkaldte TPU-såler, som både er lettere, mere modstandsdygtige, skridsikre og ideelle til de nordiske vejrforhold med en del regn. Husk løbende at bruge imprægnering så dine nye sko får en endnu længere levetid.

Unisa sko online hos Footway

Nu kan du også få Unisa sko i Danmark. Footway har et stort udvalg af dette populære mærke, og tilbyder dig de bedste handelsbetingelser. Hurtig levering på din ordre, 180 dages åbent køb og ikke mindst fri fragt og fri returnering, hvis du mod forventning ønsker at sende pakken retur igen. Det er smart, sikkert og nemt at handle hos Footway.

Posts about Unisa
T
Trine -
K
Krista -
Show more posts
Diana Platino
FEW LEFT
Char Navy
SALE
FEW LEFT
Nenet Black
FEW LEFT
NAKAN_TO_AG Moka
FEW LEFT
Mafal Africa
FEW LEFT
Kilon Black
FEW LEFT
Oriel Black
FEW LEFT
Dinora Lodo/Bronz
FEW LEFT
Numar Black suede
FEW LEFT
Leila Black
FEW LEFT
Febe Black
SALE
FEW LEFT
Latri_Ks Tuscany
FEW LEFT
Numar Lodo
FEW LEFT
Nomba Baltic
FEW LEFT
Merle Black
FEW LEFT
Mabu Ks Black
FEW LEFT
Acor Navy
FEW LEFT
Tadeo Bone
FEW LEFT
Obert Black
FEW LEFT
Kirova_ks Black
FEW LEFT
Obsi Grape
FEW LEFT
Diana Black
FEW LEFT
Kibon_Ks Carrot
FEW LEFT
Numis Bone
FEW LEFT
Voem Black
FEW LEFT
Yerman Bone
FEW LEFT
Nazo Navy
FEW LEFT
Tielo Black
FEW LEFT
Side 1 af 2

75 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK