Unisa Sko Online

67 resultater

Moderigtige Unisa sko

Det spanske mærke Unisa laver fodtøj til den modebevidste kvinde, der ønsker lækkert komfortabelt fodtøj af høj kvalitet. Unisa sko giver dig alt det. Prøv selv.

Et spansk skomærke

Unisa sko har lavet fodtøj til kvinder siden 1970'erne, hvor firmaet blev grundlagt i Spanien. I begyndelsen var det som eksportvare virksomhed til USA, men kort derefter kunne Europas kvinder også nyde godt af de fine sko. Dette skete efter et møde mellem to forretningsmænd, Carlos Musso og Antonio Porta, der begge havde en lang tradition inden for sko produktion i Elda, Alicante. Elda skulle vise sig at blive hjørnestenen for alle Unisas produktioner. I 1989 ses Unisa Europa som et separat mærke fra den amerikanske partner. Samtidig kommer den første europæiske kollektion også ud på det skomarkedet til kunderne.

Stilen er lagt med Unisa sko

Der er noget for enhver garderobe og modebevidst kvinde, når det kommer til Unisa sko, og du kan både style op og ned, så det passer til alle lejligheder. Unisa ballerina er et oplagt valg til foråret og sommeren, der kan matche stort set alt lige fra en fin kjole til et par jeans. Hvis du er mere til højhælede sko, finder du et hav af forskellige typer i en masse dejlige farver af Unisa pumps. Disse kan ligesom ballerinaerne anvendes til det meste tøj, så det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Under alle omstændigheder bliver du i hvert fald trendy og en fashionista i dette fodtøj.

Komfortable og smarte på en gang

Komfort er noget af det vigtigste i produktionen af Unisa sko. Der bliver dagligt arbejdet på at gøre fodtøjet endnu mere komfortabelt, let og med en optimal pasform, men samtidig også med mode og design for øje. Kort sagt, en sko med en optimal kombination af den seneste teknologi og tidens trends. Der bliver typisk brugt lækre materialer såsom læder, skind og gummi. Derudover bruger Unisa også de såkaldte TPU-såler, som både er lettere, mere modstandsdygtige, skridsikre og ideelle til de nordiske vejrforhold med en del regn. Husk løbende at bruge imprægnering så dine nye sko får en endnu længere levetid.

Unisa sko online hos Footway

Nu kan du også få Unisa sko i Danmark. Footway har et stort udvalg af dette populære mærke, og tilbyder dig de bedste handelsbetingelser. Hurtig levering på din ordre, 180 dages åbent køb og ikke mindst fri fragt og fri returnering, hvis du mod forventning ønsker at sende pakken retur igen. Det er smart, sikkert og nemt at handle hos Footway.

Posts about Unisa
T
Trine -
K
Krista -
Show more posts
FÅ TILBAGE
Tielo Black
UDSALG
Cueva Black
UDSALG
Perseo Black
UDSALG
Char Navy
UDSALG
Maite Ferro
UDSALG
FÅ TILBAGE
Brel Platino
UDSALG
Idra Black
UDSALG
Numar Ferro
FÅ TILBAGE
Faria Black
UDSALG
Mafal Africa
UDSALG
Febe Black
UDSALG
Merle Black
UDSALG
Leila Black
UDSALG
Brian Ferro
UDSALG
Oriel Black
UDSALG
Obert Black
FÅ TILBAGE
Numar Lodo
UDSALG
Mabu Ks Black
FÅ TILBAGE
Kilon Black
UDSALG
Obsi Grape
UDSALG
Numar Black
UDSALG
Nomba Baltic
UDSALG
Bonet Plomo
UDSALG
Joana Black
UDSALG
Tadeo Bone
UDSALG
Diana Black
UDSALG
Nazo Navy
UDSALG
Voem Black
UDSALG
Side 1 af 2

67 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK