Unstitched Utilities Sko Online

3 resultater

Unstitched Utilities - til den bevidste forbruger

Er du dybt bevidst om dine handlinger, og interesserer du dig samtidig for bæredygtighed, er Unstitched Utilities et mærke, du straks bør undersøge. Her er der fokus på flotte sko, men også på arbejdsforholdene for producenterne af skoene. Desuden er skoene veganske og slidstærke.

Sko, som er gode for alle

Grundlæggerne er tre venner, som alle har påvirket de største skomærker. En dag besluttede de sig for at skabe et skomærke, hvor fokus lå på at fremstille smukke sko, men samtidig ville man sørge for, at skoene ikke bare var gode for vedkommende, hvis fødder de klædte, men også for medarbejderne og naturen. Resultatet blev Unstitched Utilities. Har du fødderne i et par Unstitched Utilities, går du ikke bare rundt i flotte sko, du kan også være rolig i din viden om, at du bærer et par sko, som er veganervenlige og er med til at skabe en bæredygtig udvikling og gode arbejdsforhold for de tilknyttede arbejdere. Godt for både fødderne og sjælen!

Unstitched Utilities online hos Footway

Unstitched Utilities arbejder med et materiale kaldet Tyvek. Det er et underfundigt materiale, da det er vandtæt, åndbart, ekstremt slidstærkt og let, men samtidig 100% genanvendeligt! Du finder selvfølgelig skoene fra Unstitched Utilities her på Footway og får dem hurtigt leveret til dit hjem. Du får endvidere fri fragt og returnering samt 180 dages åbent køb!

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK