V ave shoe repair sko online

|

Side 1 af 1

V Avenue Shoe Repair

”A rhythm between space, architecture and sculptures, like the irregular, flowing idiom of the baroque era. Minimalistic exploration of materials in a non-figurative expression.” Så flot beskriver V Avenue Shoe Repair selv arbejdet med at designe deres karakteristiske sko. Sko, der bryder normerne.

Skoene, som vi har fået fra Stockholm

V Avenue Shoe Repair blev etableret i 2004. Basen var Stockholm, og grundlæggerne var henholdsvis Astrid Olsson og Lee Cotter, der i dag står bag et brand med butikker i 20 lande, hvoraf de 4 er deres egne.

Når du vil have unikke sko

Elsker du sko, der tør skille sig ud, kommer du til at elske V Avenue Shoe Repair, hvor det enkelte design skabes i Stockholm-værkstedet. Nøglen i designprocessen er imidlertid det klassiske håndværk, kendt fra både tøj og sko. Du får derfor en kvalitetssko med et design, der bestemt ikke sidder på enhver fod i bybilledet!

V Avenue Shoe Repair online på Footway

Kvalitet og et unikt formsprog er således det, der adskiller V Avenue Shoe Repair fra andre producenter. Er du interesseret i at prøve dette skønne mærke, så kig forbi Footways udvalg. Vi tilbyder dig hurtig levering, gratis fragt og retur samt 180 dages åbent køb.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

27 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×