Sko

10 resultater

Vagabond Grace støvler

Vagabonds Grace støvler fås i flere forskellige modeller, og hos Footway finder du både Vagabond Grace boots, sandaler, lukkede støvler og støvler med spænder eller snørebånd. Vagabond er verdenskendt og et vellidt svensk skomærke, der producerer kvalitetsfodtøj til enhver slags brug.

Vagabond Graces historie

Vagabond er ægte skomagerhåndværk. Mærket blev etableret for mere end 20 år siden. Målet for de svenske iværksættere var at lave kvalitetsfodtøj i et flot design. Siden er Vagabond blevet et af de mest elskede skomærker i hele Skandinavien, og det har endvidere opnået anerkendelse i hele verden. Designerne bag Vagabond forsøger altid at tænke deres håndværk ind i et større hele, så for Vagabond handler det ikke kun om at masseproducere fodtøj, men derimod om at skabe et håndværk med materialer, hvor kundens behov i forbindelse med hver enkelt skomodel tænkes ind i et større perspektiv. Grace er Vagabonds modestøvle, der fås i flere forskellige variationer. Alle modellerne har den høje, solide hæl samt det flotte design.

Vagabond Grace - smukke og praktiske

Vagabond Grace-støvlerne er designet til at være både smukke og praktiske. Skoene er lette at få af og på, og de er på trods af deres høje hæl ikke svære at gå i, fordi hælen er bred, mens selve støvlen giver en rigtig god støtte om foden. Hos Footway fås Vagabond Grace i forskellige modeller, der er fremstillet i ruskind eller læder, alt efter model. Nogle modeller er lukkede støvler, andre sandaler med spænder. Ydersålen har en høj hæl og er lavet af et syntetisk materiale. Hold dine støvler rene, for så holder de meget længere. Det er desuden en god ide at imprægnere skindet, så det bedre kan afvise skidt og vand. Tænk altid på at give dine støvler den rette pleje, da en kvalitetsvare også fortjener den rette pleje. Det kræver en ganske lille indsats, men skaber som regel en stor virkning.

Vagabond Grace - klar til fest

Det kan være super svært at finde de helt rigtige støvler til festen. Vagabond Grace kan dog både bruges til festlige lejligheder, samt når der skal dresses up. Her kan du se smart ud, men samtidig kan du bevæge dig rundt uden at få ondt i fødderne. Skoene er fremstillet med kvalitetsmaterialer og udstråler kvalitet og godt håndværk. Hos Footway finder du lige den model af Vagabond Grace-støvlerne, som du drømmer om. Vi har både lukkede støvler og snørestøvler.

Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×