Vero Moda Sko Online

23 resultater

Vera Moda Shoes – til de smarte piger

Vera Moda er født på den midtjyske hede og er en del af en af Danmarks absolut stærkeste virksomheder inden for modekategorien, Bestsellerkoncernen, der med familien Holch Povlsen som ejere står bag mere end 20 selvstændige brands, heriblandt Vila, Jack & Jones, Name It, Only og Junarose, der henvender sig til alt fra småbørnsfamilien til unge mænd og plus size-kvinder. Vera Moda sigter dog særskilt mod de smarte piger og kvinder, der gerne vil være moderigtige, uden at ”betale kassen”. Er du til enkelhed fra et globalt anerkendt fashionbrand med dybe rødder i den jyske muld, hvor kvalitet til fornuftige priser er en selvfølge, leder du efter sko fra Vera Moda Shoes. Ét af de hundredvis af varemærker, der forhandles på Footway.dk.

Vera Moda Shoes – med global succes

Vera Moda var et af de allerførste brands i Bestseller-koncernen og har været på banen siden 1987, hvor pigerne bl.a. har kunnet iklæde sig alt fra trendy T-shirts, jeans og læderjakker til feminine sneakers og sandaler fra Vera Moda Shoes-kollektionerne. Brandets store internationale succes har man bl.a. kunnet aflæse i reklamekampagner, der har været ført an af topmodeller som danske Helena Christensen samt brasilianske Gisele Bündchen og engelske Kate Moss. Kollektionerne når årligt ud til millioner af kunder, hvad enten vi taler om Vera Moda Clothes eller Vera Moda Shoes.

Hvilke sko finder du hos Vera Moda Shoes?

Udvalget af skomodeller hos Vera Moda Shoes spiller både på hverdagspraktiske sko samt de lidt mere smarte ”jeg må bare eje disse”-sko til den kommende fest, hvilket følges op af smarte detaljer og friske farver. Footway giver dig bl.a. mulighed for at vælge cool sandaler til de skønne sommerstunder samt et par sneakers, der som bekendt kan anvendes til stort set ethvert outfit i garderoben. Vi har kort sagt alt fra den sommerlige gule tøffel til den smarte sølvfarvede remsandal samt en klassisk sort sneakersmodel, når du søger på brandet Vera Moda Shoes.

Vera Moda Shoes online på Footway

Søger du sko fra Vera Moda Shoes, kan du gøre en fremragende handel hos Footway. Vi giver dig 180 dages returret samt gratis fragt – uanset ordresum! Samtidig har vi et gigantisk udvalg på lagerhylderne – men bare rolig. Vi løber hurtigere end de olympiske stafethold, når vi skal levere dine sko (eller næsten da). Skoene er gerne fremme inden for 1-2 dage. Så vælg Vera Moda Shoes på Footway!
Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×