Sko

188 resultater

Via Vai sko til alle årstider

Via Vai sko er en god kombination af det feminine, rå og det stilfulde udseende på en gang. Det er skoene for dig som går højt op i design, komfort og mode.

Lækkert design gennem mere end 20 år

Ønsker du et par sko som er både ergonomisk gode at have på og som også er moderigtige, så er det italienske Via Vai lige noget for dig - Via Vai har mere end 20 års erfaring på sko-markedet. Via Vais primære fokus har fra starten været kvinder. Skoene er lavet i en lækker skind kvalitet, flot design og gennemtænkt ned til mindste detalje. Skoene har en rigtig god komfort, og det er muligt at finde sko i sortimentet til hele året rundt. Via Vai skoene har altid været inspireret af den klassiske italienske stil, kombineret med det sporty udseende så de også kan bruges til hverdag, men også er ideelle til pænere brug. Hvert produkt er nøje gennemtænkt og har sit eget særpræg, hvilket hjælper dig med at skabe din egen personlige stil.

Via Vai sko til alle årstider

Udvalget fra Via Via er stort hvad enten du skal bruge et par sko til dagligt eller pænere brug. Via Vai er en god kombination af det feminine, rå og det stilfulde udseende på en gang - dette gælder uanset om man er til Via Vai sneakers, Via Vai støvler eller Via Vai pumps. Det er både muligt at få helt klassiske Via Vai sko og ellers er der masser sko/støvler i sortimentet der har fået kant i form af en eller flere detaljer, som går godt til et par leggings. Farveudvalget er oftest gode klassiske farver som kan passe til det meste i klædeskabet og som man kan få glæde af længere tid.

Lækre moderigtige skindsko fra Via Vai

Alt fodtøj fra Via Vai bliver primært lavet i skind, oftest glat skind eller ruskind. Skoene er imprægneret fra starten, så de bedre modstår snavs og vand. Men en god ide inden du tager dine nye Via Vai sko i brug, er at give dem endnu en omgang imprægnering. Husk også at man ikke kan behandle alle læderprodukter på samme måde, da der kan være stor forskel på læderets overflade - det forkerte pleje produkt kan ødelægge dine yndlingsko. Det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i hvilken type skind dine sko er i , så de får den mest optimale pleje og vedligeholdelse. Til det glatte skind kan man oftest bruge læderbalsam uden farve, som plejer, imprægnerer og trækker farven frem. Til ruskind anbefales det at bruge imprægneringsspray specielt til ruskindsprodukter. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få gode råd og tips.

Køb Via Vai sko online hos Footway

Footway tilbyder et stort udvalg af Via Vai sko. Footway er en af de mest førende online skobutikker på det danske marked. Footway tilbyder tusindvis af spændende sko til hele familien. Hos Footway tilbydes der 180 dages returret, prisgaranti og fri fragt. Sortimentet byder på de fleste kendte varemærker. I sortimentet er det muligt at finde bl.a. børnesko, sandaler, støvler, vinterstøvler, sko, træningssko, ballerinaer osv. Køb her hos Footway og vores Via Vai webshop.

Tram Red
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 4

188 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK