Vibram Fivefingers Sko Online

17 resultater

Sko med tæer for god komfort

Vibram Fivefingers sko har siden 2004 givet en helt ny definition af ""barfodet"", med 5 individuelle tæer indbygget i skoens design, lavet i gummi af bedste kvalitet.

Tragedie førte til skabelsen af Vibram

Vibram Fivefingers sko blev lanceret af Vibram i år 2004. Ideen var at lave sko, som var så behagelige at have på, at det føltes som et ekstra lag hud, for at redefinere konceptet ""at gå i bare fødder"". Men mærkets historie startede længe før, helt tilbage i år 1937 hvor Vitale Brimani patenterede og lancerede sin første sko med Vibram sål. Sålen kunne stå godt fast på ujævne overflader og var lavet med den nyeste form for vulkansk gummi. To år før mærkets grundlæggelse døde seks af Brimanis kammerater nemlig på tragisk vis i de Italienske Alper. En del af skylden for ulykken blev lagt på utilstrækkeligt fodtøj, og det drev Brimani til selv at skabe fodtøj, så ingen andre skulle komme ud for det samme.

Vibram Fivefingers sko er noget særligt

Fivefingers er nogle helt særlige sko. De har revolutioneret løb med bare fødder, fordi du får følelsen af at løbe uden sko - men dine fødder er samtidig godt beskyttet. Skoens design skulle være bedre for dig når du går og løber, fordi den følger måden din krop er skabt på. Hver tå har sit eget lille ""ærme"" at være i. Vibram Fivefingers Bikila med stropper hen over fødderne i livlige neonfarver er perfekte til den energiske løber der vil ses og være sikker i trafikken. Vibram Fivefingers KMD har mere nedtonede farver og snørebånd til de seriøse løbere der ønsker mere rolige farver. Skoene er bedst til løb og kropslig udfoldelse, og kan bruges til farverige neon-tights og sort-hvide træningsbukser. Det er op til dig, hvordan dit træningslook skal se ud - skoene skal nok passe.

Særlige sko kan klare ekstra

Vibram Fivefingers sko har lette overdele i forskellige former for polyester, og gummisåler fyldt med teknologi. Der er meget forskning og teknologi der går forud for disse skos design og lanceringen af hver kollektion. Skoene er lavet i hårdføre, langtidsholdbare materialer, specielt fordi de er skabt til udendørs brug og træning. Så de kan altså holde til lidt mere end din hverdagssko. Skoene kan holdes rene ved maskinvask. Kør maskinen med varmt vand men ikke alt for voldsomme omdrejninger, og hæng skoene op til tørre, når de er vaskede. Sørg også for at dine fødder er rene og tørre, når du bruger skoene: så undgår du ubehagelig lugt. Du kan også bruge sokker med tæer, der passer til skoens design.

Køb dine nye Vibram Fivefingers sko online hos Footway

Footway er et af de steder, du kan finde Vibram Fivefingers i Danmark. Disse specielle sko er nyskabende, og køber du dem hos os kan vi levere dem til dig hurtigt, med fri fragt. Vi har også fri retur på dit 180 dages åbne køb, i tilfælde af at skoen ikke var den rigtige størrelse. Fivefingers kan nemlig være lidt specielle, når det kommer til pasform og størrelse, og kan godt kræve et par prøvninger, før du ved hvad størrelse du skal bruge.

Side 1 af 1

17 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK