Viking Sko Online

439 resultater

Vikinglaver sko til eventyr

Norske Vikinghar siden 1920 specialiseret sig i 100% vandtætte gummistøvler og støvler til detnordiske klima. Alle støvler og sko fra Viking er funktionelle, holdbare ogholder fødderne varme og tørre - uanset vejrforholdene. Det unikke Gore-Tex-lagholder foden varm og tør, samtidig med at foden kan ånde. Viking henvender sigbåde til børn og voksne, og man tilbyder en bred samling af vandtætte sko ogstøvler, der er tilpasset til de forskellige årstider. Især Vikings børnesko ermeget populære, og brandet har en rigtig god erfaring og ekspertise inden fornetop børnesko.

Etaf Norges største brands

Viking-skoenegør både voksne og børn klar til by og natur. Takket være flerebrugerdefinerede teknologier tåler skoene alt fra regn til kulde og frost. Dethele begyndte tilbage i 1920'erne, hvor A/S Askim Gummivarefabrikk blevetableret, og det tog kun fire år, før virksomheden havde produceret mere end600.000 par sko. Straks begyndte man at eksportere til resten af Europa.

I begyndelsen af1950'erne var virksomheden en af Norges mest succesfulde, og tyve år senere, i1973, blev produktionen flyttet til Asien. Siden da er brandet vokset, og i dager Viking-brandet populært og vellidt grundet de alsidige modeller oginnovative løsninger.

Vikingog Gore-Tex

Det er ikketilfældigt, at Viking fungerer i al slags vejr. Der er integreret forskelligeGore-Tex teknologier i mange af modellerne, alt for at foden skal føles tør ogvarm, når det er påkrævet. De tre vigtigste teknologier er "Performancecomfort"," Extended comfort" og "Insulated comfort".Lad os tage et nærmere kig på disse.

Performancecomfort

Når det gælderde lidt mere actionfyldte aktiviteter eller lege, passer denne membran-teknologiganske perfekt. Teknologien er skabt til forskellige temperaturer og kanhurtigt tilpasse sig forholdene. Fødderne holdes varme og tørre, selvom detbliver vådt udenfor. Du behøver ej heller at bekymre dig om, at dine fødder kommertil at svede, for med hjælp fra Performance comfort ånder fødderne, og duundgår al unødvendig fugt på den indvendige side af skoen.

Extended comfort

Inden for dettesegment finder du Vikings sko til hverdagsbrug, og de er således tilpasset ogvelegnet til et bredt område. Det bedste for materialet er at benytte skoene i etlidt mildere vejr. Ligesom med Performance comfort ånder dine fødder, og skoeneføles på alle tidspunkter ganske behagelige. Denne teknologi anvendes til bådeindendørs og udendørs sko.

Insulatedcomfort

Når den koldevinter viser sig, er Insulated comfort førstevalget. Takket være uld og en åndbarisolering holder dine fødder sig varme, selv ved minusgrader. Membranen erholdbar, så det gælder bare om at slå sig løs med legen.

Vikinggiver dig et bedre greb

Varme sko, derånder om vinteren er naturligvis et meget vigtigt element, men hvis man skal påeventyr, er det også vigtigt, at man ikke glider undervejs. Derfor anvenderViking deres egen sålteknik UGC (Ultimate Grip Concept), der giver et godt grebog reducerer risikoen for at glide. Desuden tilbydes der en god stødabsorberingog stabilitet. Teknologien var oprindeligt kun beregnet til terrænstøvler, meni dag anvendes den i flere af Vikings modeller.

Vikinggiver dig varmen

Når det bliverrigtig koldt, selv helt ned til minus 40 grader, bør du kigge på Vikingstermostøvler. Grundet polyuretan og luftbobler i støvlerne holder de på varmen,selv når det er hundekoldt. Andre fordele er, at de er lette og biologisknedbrydelige.

Vikinghos Footway.dk

Vi kan tale længeom Viking. Om deres smarte BOA-system til sko uden snørebånd, om dereshåndlavede gummistøvler i naturgummi, om Surround-teknologien, der tilladerdine fødder at ånde, og masser af andre sjove ting. Men det bedste er, at duselv danner dig et indtryk af disse sko fra Viking. Vi har samlet over 200 parViking-sko her på Footway.dk, og vi håber, at du finder et par nye favoritteruanset vejr, årstid og aktivitet.

 

 

Side 1 af 8

439 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×