Vlado Sko Online

0 resultater

Sko fra Vlado - når du elsker det urbane look

Vlado-skoene henvender sig til dig, som er ude efter sneakers, boots og andre sko med et både urbant og trendsættende look. Skoene er særligt værdsatte af udøvere af dansestilen Jerkin - eller Jerkin dancing, som det også kaldes.

Trendsættende sko til den modebevidste

Vlado Footwear er et familieforetagende med en mission om at bane nye veje og agere trendsættere for de ungdommelige, modebevidste byboere. De bliver til stadighed inspireret af nye miljøer og uventede designfilosofier. Der er derfor al mulig grund til at kaste et ekstra blik på dette unikke brand.

Sko, som passer til det meste

Vi kender det alle. Man står med det perfekte look og mangler blot skoene. Svaret er smarte sneakers, der fungerer sammen med alt, og her er Vlado naturligvis med på trenden. Sortimentet af Vlado-sko passer perfekt sammen med jeans, et velsiddende jakkesæt, kjole, blazer eller sågar shorts. Det er veldesignede klassikere, som aldrig mister sit fodfæste, så uanset hvad du er til, passer et par sko fra Vlado Footwear altid ind i billedet.

Køb Vlado Footwear online hos Footway

Når du har fundet et par sko i Footways sortiment, kan du være sikker på, at vi har dem på lager. Det betyder også, at vi kan levere dem til dig lynhurtigt. Hos os får du altid fri fragt og retur og hele 180 dages åbent køb!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×