Werner Sko Online

0 resultater

Werner - flotte sko til mange situationer

Er du på jagt efter elegante pumps, der har et strejf af legesyghed og modernitet? Så er du kommet til det rette sted! Det brasilianske mærke Werner tilbyder sko med et klassisk design og legesyge farver. Flotte sko, som er inspireret af karneval, og som er velegnet til både fest og arbejde!

Brasilianske sko fra Werner

Det brasilianske mærke Werner har været på skomarkedet i over 40 år. Deres stil har altid været legende klassisk. En vanskelig kombination at opnå, men hos Werner har de lykkedes med det. Skoene bliver fremstillet i Brasiliens egen skoregion, RioGrande do Sul, og solgt i over tredive lande verden over.

Werner fungerer til både arbejde og fest

Med de klare og uventede farver, kombineret med elegant design og høj kvalitet, passer et par pumps fra Werner både til den fine festkjole og til arbejdsbukserne. Læg gerne en skoblok i skoene, når du ikke bruger dem, og så holder de sig i fin form i en evighed.

Køb sko fra Werner online på Footway

Sko fra Werner finder du hos os på Footway. Vi leverer dem hurtigt til dig, og du har altid gratis forsendelse og retur samt hele 180 dages åbent køb hos os.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×