Wolverine, Sko

11 resultater

Klassisk amerikanske Wolverine sko

Det populære mærke Wolverine har alt det fodtøj skal have - kvalitet, komfort, robust og slidstærk. Find lige netop dine Wolverine sko eller støvle her hos Footway.

Historie og erfaring

Du har måske selv set det - de amerikanske håndværkere i de klassiske Wolverine sko? Det er ikke noget nyt - sådan har det rent faktisk været i mere end 100 år, men Wolverine indtog først for alvor flere dele af verden noget senere. Historien om mærket starter i 1883, hvor G.A Krause grundlægger virksomheden og lancerer sine unikke, let genkendelige Wolverine læderstøvler med den karakteristiske hvide gummisål - den såkaldte 1883 kollektion. I starten henvendte mærket sig mest til håndværkere og jernbanearbejdere, men som årene er gået, bliver Wolverine støvler nu også brugt af selv den modebevidste herre og den kvalitetsbevidste fashionista.

Originale Wolverine sko

I begyndelsen henvendte mærket sig kun til herrer, men i dag kan du både få Wolverine herre sko og Wolverine sko til damer. Fra kun at have været arbejdere, der anvendte støvlerne, har selv de mest modebevidste forbrugere også fået øjnene op for de lækre støvler og sko. Stilen er, som originalen har været det siden 1883, dog med et mere moderne look. Der er nu flere forskellige varianter i mange smarte farver til kvinder og mænd i alle aldre med sans for kvalitet og komfort, så det er supernemt at matche tøj til støvlen eller fodtøjet. Du kan tone støvlen op med en kjole eller hop i et par klassiske jeans, og du er klar, parat, smart.

Kvalitet og lækre materialer

Du kan se på Wolverine sko og støvler, at du får en robust sko, hvor kvaliteten er i højsædet. Med de mange års erfaring og den store succes, de har og har haft, ved de, hvad kunden vil have. Og det opfylder de til fulde. Kvalitet, slidstærk, god pasform og komfort, som kan holde til lidt af hvert. Materialerne er typisk ruskind, læder og skind og den gode gummisål. Derudover er der sørget for åndbare membraner, vandtætte og stødabsorberende materialer, så der bliver taget godt hånd om dine fødder. Husk imprægnering og at pleje dit fodtøj, så holder de endnu længere.

Wolverine sko online hos Footway

Er du blevet hooked på et par Wolverine lange støvler eller andre drømmesko fra mærket, så kan du sikkert og trygt bestille dem her hos Footway. Vi sætter en ære i at give dig den bedste service, og vi tilbyder derfor alle vores kunder hurtig levering, 180 dages åbent køb og ikke mindst både fri fragt og fri retur, hvis fodtøjet ikke skulle passe.

Posts about Wolverine
Malene, Guide, Guide -
M
Mads -
Show more posts
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK