Won Hundred, Sko

4 resultater

Won Hundred - scandi chic

I de seneste år har udtrykket scandi chic spredt sig over modeverden. Det betyder naturligvis skandinavisk chik og er et udtryk for den stilfulde og rene mode, der er kendetegnende for Skandinaviens designlinje. Sko fra Won Hundred er en del af bevægelsen.

Klassiske, tidløse sko

Won Hundred har sine base i København og er eksponent for en blanding af skandinavisk stil og international mode. Visionen fra Won Hundred er, at alle deres produkter, tøj og sko, skal kunne piftes op og tones ned, alt afhængigt af tidspunktet på dagen og typen af begivenhed.

Won Hundred er let at kombinere

Med sko fra Won Hundred er det let at kombinere alle dine outfits, uanset om du er mand eller kvinde. Som kvinde kan du satse på et par støvler med hæl til dine jeans for et look, der føles selvsikkert, og som altid virker.

Won Hundred på Footway

Det gode med sko fra Won Hundred er deres tidløse design, der gør det muligt at kombinere dem og bruge dem år efter år, uden at de går af mode. Du køber dem hos os på Footway og får dem leveret hurtigt, samtidig med du kan nyde gratis forsendelse og returret samt hele 180 dages åbent køb!

Iza
UDSALG
Three
UDSALG
Versus
UDSALG
Grass
UDSALG
Nyheder
Grass
UDSALG
Iza
UDSALG
Three
UDSALG
Versus
UDSALG
Hylden med gode fund
Three
UDSALG
Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK