Xti Kids Sko Online

1 resultater

Xti-sko til børn

De fleste af os husker stadig, hvordan det var at være barn, og hvordan man ville have sko, der var mindst lige så fine som de voksnes. Nu er der kommet et brand på banen, der hylder denne tankegang. Xti designer fine og slidstærke sko til børn, og det går aldrig hen og bliver kedeligt.

Med kærlig hilsen fra Spanien

Xti er et stort spansk skomærke, som tilbyder sko til både kvinder, mænd og børn. Her finder du de børnesko, som er præcis lige så fine, som de sko, der produceres til de voksne. Alle børn skal have sko, de elsker og trives i. Siden begyndelsen har Xti fremstillet et bredt udvalg af sko til gode priser.

Sko til pynt og leg

Når dit barn ønsker sig fine sko, men du stadig vil kunne se roligt på, at han/hun leger, hopper og løber rundt, er sko fra Xti det perfekte valg. Måske skal I til familiemiddag og møde alle fætrene og kusinerne? Her passer Xti-skoene perfekt.

Køb sko fra Xti hos Footway

Når du køber et par sko hos Footway, ved du, at de altid er på lager og derfor hurtigt bliver leveret til din dør. Desuden får du altid fri fragt og returnering, og selvfølgelig er der 180 dages åbent køb på alle vores sko.

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK