Yellow Cab Sko Online

0 resultater

Yellow Cab - inspireret af New York

Strong. Rough. Unpolished. New York. Yellow Cab ønsker at være indbegrebet af New York. Hvis du kan mærke den pulserende by gennem et par sko, er det gennem et par sko fra Yellow Cab. De er selvstændige og skiller sig ud med deres stilfulde design.

Sko, der udfordrer moden

Grundlæggerne af Yellow Cab blev inspireret af New York, da de etablerede mærket i 1992. De var trætte af de sko, som den daværende mode tilbød, og for dem stod New York for den selvstændighed, de ønskede at skabe. Set i bakspejlet er Yellow Cab blevet en af verdens førende skomærker, og en af de første modeller, The Check, er blevet en sand skoklassiker.

Sko, der passer til stærke mennesker

Den typiske person, der bærer Yellow Cab, har en individuel smag, der ikke er baseret på flygtige trends. Karakter, styrke og et åbent sind er andre centrale ord for personer, der passer i Yellow Cabs sko, men det, der forener dem mest, er naturligvis deres følelse for stilfulde sko.

Køb sko fra Yellow Cab på Footway

Du vil finde et bredt udvalg af Yellow Cabs sko og støvler hos os på Footway, og når du køber et par, får du altid gratis forsendelse og returret samt hele 180 dages åbent køb!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK