Hush Puppies
Hush Puppies
Slipper GRY

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

51867-01

Hush Puppies Slipper GRY


Søde og fine hjemmesko fra amerikanske Hush Puppies. Hush Puppies laver sko, der altid er tilpasset til at være behagelige for brugeren. Den lille hældning i disse hjemmesko er ergonomisk for dine fødder, hvilket især er dejligt, når du går en hel dag i dem.

Ventilation i den øverste del og fjedring i sålen


Med en behagelig polstret indersål føles det som at gå på skyer i disse hjemmesko fra Hush Puppies. Det skønne materiale i overdelen ventilerer dine fødder, så de holder en behagelig temperatur og aldrig bliver våde.

Detaljer, der giver det lidt ekstra


Den fine flettede kant på hjemmeskoene giver dem et mere interessant udseende, og omdanner dem fra almindelige grå hjemmesko til et par sko, som nogen har tænkt lidt ekstra over. De rene grå farvenuancer bevirker, at hjemmeskoene kan smelte sammen med dit øvrige tøj, og at du dermed kan føle dig sikker, når du kombinerer dem med din øvrige garderobe.

Slippers til komfortable dage


Dette er et par hjemmesko, der er designet netop til indendørs brug. Bruges de udendørs, kan de blive beskidte. Hvis det sker, kan du rense dem ved at vaske pletten med en mild sæbeopløsning og lunkent vand. Lad herefter hjemmeskoene tørre naturligt ved stuetemperatur.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30393 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×