Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:38:39
Sorel
Sorel
Snow Commander 010 Black, Charcoal
310 kr
(387 kr)
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

48371-01

Sorel Snow Commander 010 Black, Charcoal


Superflotte og solide vinterstøvler der gør, at aktive børn kan lege endnu længere udendørs uden at blive kolde og våde om fødderne. Smart velcrolukning gør det muligt for barnet at selv hurtigt og nemt tage skoene på og af uden hjælp fra voksne.

Sko til vinterforhold


Disse varme vinterstøvler har en meget stærk og stabil sål, der gør, at fødderne kommer lidt op fra jorden og dermed holder sig varmere end normalt. Det dybe mønster i ydersålen letter grebet mod jorden selv ved en rigtig isglat overflade.

Til aktive børn


Dette er smidige vinterstøvler til aktive børn, der gerne vil, at det skal gå hurtigt og enkelt, når skoene skal af og på. Perfekte i børnehaven og skolen. Eftersom skoene er høje, er de også gode at have sammen med termiske bukser og overalls, og det er nemt at spænde skoene fast i den elastik, der er i mange overalls.

Pleje er vigtig for, at skoene skal holde


Om vinteren sker det let, at vejsalt og grus sætter sig fast på støvlerne. Tør gerne snavset væk, eftersom det kan langsigtet kan have en dårlig effekt på skoenes kvalitet. Imprægner gerne skoene før første brug med en imprægneringsspray til sko lavet af syntetisk materiale.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31293 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×