Superfit
Superfit - Snowcat GORE-TEX® Black
Superfit - Snowcat GORE-TEX® Black
Superfit - Snowcat GORE-TEX® Black
3D
Superfit
Snowcat GORE-TEX® Black
497 kr
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gore-Tex, Tekstil

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60018-48

Superfit Snowcat GORE-TEX® BlackBeskyt de små fødder på de store eventyr med disse Snowcat Gore-Tex®-støvler. Disse støvler er bare sagen, når det kommer til behagelige og trendy sko, især til børn. Superfit har erobret mange forældres hjerter, fordi de har gjort deres liv lettere. Snowcat er perfekt til at holde dit barns fødder varme også på dage fulde af sne. Superfit arbejder med ortopædi, så du skal ikke bekymre dig om de små fødders sundhed.

Bevist OrtopædiskDet førende østrigske skomærke Superfit arbejder med børnelæger og ortopæder i udviklingen af deres fodtøj. Superfit's mål er at producere ortopædiske sundt fodtøj alle generationer. Dine børns små fødder vil vokse godt op med Superfit. Derudover er Superfit-skoene varme, så intet kan gå galt her.

Smukt design og materialeForstærket med vandtæt og åndbar Gore-Tex® foring, varm fleeceforing overalt og certificeret WMS system. Støvlen har en bred pasform og velcrobånd, som gør at man nemt kan få skoen af og på. Det brede tåparti giver masser af plads til at vrikke med tæerne. Fleksible og superlette såler med skridsikring og højde i hælen giver en ekstra stabilitet. Sublim stødabsorbering til en aktiv og krævende hverdag, fremmer en naturlig bevægelighed for de små fødder. Dette er støvlen, der giver en bekvem støtte til børn i voksealderen.

Plej dine støvler


For at bevare støvlens pæne udseende, bør den jævnligt vaskes med vand og sæbe efter brug.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×