Ecco
Ecco
Soft 7 Ladies Mid Black
717 kr
(897 kr)
inkl. moms

Kundedata

Ecco opleves som normale i størrelsen ifølge 10598 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

54448-00

Ecco Soft 7 Ladies Mid BlackEcco har en passion for at lave kvalitets sko til hele familien. Denne Ecco sko er en stilfuld sort sneaker til mode- og kvalitets bevidste kvinder, men passer også godt til teenageren i familien. En utrolig alsidig sko der kan bruges både til hverdag og på arbejde. Med et par Ecco på fødderne kan du godt føle dig godt tilpas.

Ecco er en dansk designklassikerGrundlagt i begyndelsen af 60’erne, er Ecco sidenhen blevet en ledende skandinavisk mode virksomhed indenfor fodtøj. År på år har de med deres enkle og stilrige designs haft stor succes både i Danmark men også i udlandet.

Miljøvenlige materialerEcco Soft 7 Ladies Mid Black er lavet af kvalitets læder. Den tynde foring indvendig er lavet af en kombination af både læder og tekstilforing. Sålen er flad og er lavet af syntetisk materiale. Den tynde foring, gør det nødvendigt med en lidt tykkere sok i det koldere vejr. Skoen ideel til både forår og efterår.

Sådan holder du skoene reneDisse sko har brug for at blive imprægneret så de holder længere. For at holde dem pæne og rene, kan du blot polere dem med en våd klud, når de bliver beskidte.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

M
Monique Saija
Oversætte
K
Kasc
Oversætte
Vis tidligere kommentarer
A
Anja Godske

Perfect. And fast delivery.

Oversætte
1
H
Henny
Oversætte
M
Marije, Footway

Deze sneaker heeft een uitneembare binnenzool :grinning:

Oversætte
0
Show more posts

28648 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK