Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 11:45:14
adidas Originals
adidas Originals - Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16
adidas Originals
Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16
477 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

53218-02

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Eqt Blue S16Den tyske tøjgigant adidas har siden begyndelsen i 1948 produceret tøj og sko af højeste kvalitet. Gennem tiden har virksomheden udgivet en række succesfulde fodtøjsmodeller og tøjkollektioner. En skomodel, der virkelig har gjort succes verden over, er adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Blue EQT S16. Stan Smith er i dag en virkelig klassisk sko i hvid læder og med seje stropper, der går på tværs af skoen.

Læder og kraftigt gummiadidas Originals Stan Smith er en fantastisk sko lavet af ægte læder. De tre velcrostropper på toppen af skoen er utroligt praktiske, fordi det er nemt og hurtigt at tage skoene af og på. Ydersålen er lavet af kraftigt og holdbart gummi og er tilpas mønstret.

Passer till altStan Smith er virkelig en skomodel som du kan bære til alt - uanset lejlighed. Den hvide farve føles frisk og forårs-agtig og passer lige så godt med et par slidte jeans som til en sommerkjole. De hvide sko har detaljer i blå og ved at matche outfitens andre accentfarver i samme blå tone, skabes en lækker helhed.

Skopleje til dine adidas OriginalsFor at dine hvide adidas Originals Stan Smith skal forblive hvide og i god stand, er det vigtigt, at du tager dig af dine sko. Først og fremmest er det godt at undgå regn og mudder, pletter kan nemlig være vanskelige at fjerne. Når skoene er relativt nye, er det godt at imprægnere skoene med en egnet læderplejeprodukt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30863 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×