adidas Originals
adidas Originals
Stan Smith J Ftwr White/Green
437 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

53218-01

adidas Originals Stan Smith J Ftwr White/Green


Stan Smith er en af adidas' mest solgte skomodeller, hvilket siger meget i betragtning af, at adidas er et af de største brands inden for sko og tøj. Stan Smith J Ftwr White/Green har den klassiske hvide farve med de grønne detaljer. Som altid finder du tennisspillerens portræt på skospidsen. Det er klassiske sneakers, der altid passer til din stil.

Stilfuld og holdbar


Stan Smith-modellen er udviklet i et fint hvidt læder. Designet føles smidigt og giver dig en god pasform. Skoene blev engang udviklet til tennissporten og har ikke de tre traditionelle striber, som ellers er forbundet med adidas. I stedet har Stan Smith tre rækker med ventilationshuller på hver side af skoen.

Et klassisk look


Skomodellen Stan Smith har bevaret det samme udseende, siden den blev lanceret i begyndelsen af 1960'erne. Det er den bedst sælgende tennissko nogensinde. Skoene fås i mange forskellige varianter - det originale design er hvidt med grønne detaljer. Disse sko kan i øvrigt bruges af både drenge og piger.

Pleje af sko


Begynd altid med at rengøre skoene for snavs med en børste eller klud. Brug derefter en skosværte til læder, som passer til hvide sko. Du kan også bruge en klud og en mild sæbeopløsning til at fjerne pletter på gummiet eller læderet.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30418 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×