Eskimo
Eskimo
Star Black/Grey
287 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Eskimo Star Black/Grey

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi, Tekstil

Sål:

Gummi

Varenummer:

23966-01

Eskimo Star Black/Grey


Et par vinterstøvler til børn skal kunne klare en vadetur gennem snedriver og sjappede vandpytter, og det klarer disse støvler fra Eskimo uden problemer. Med disse sko forbliver ungernes fødder varme og tørre, selv i det hårdeste midvintervejr, og udendørs leg bliver derfor en glæde for både små og store.

Designet til at modstå fugtMed en solid gummisål og en ekstra kraftig overdel, som er vandafvisende, kan denne støvle modstå vand helt op i ankelhøjde. Undersiden af sålen har et dybt mønster, så børnene får et godt fodfæste og kan løbe og lege selv på glatte overflader.

Nemme og alsidige vinterskoOm vinteren er der er masse tøj, der skal af og på hver gang, man skal ud af døren, og disse vinterstøvler med velcrobånd gør påklædningsprocessen lettere. Den høje, forede læst gør støvlen velegnet til overalls såvel som jeans eller sweatpants.

VedligeholdelseFor at holde støvlerne flotte i længere tid, bør du jævnligt tørre saltaflejringer og andet snavs af med en fugtig klud. Hvis støvlerne er våde, kan du sætte dem på en avis i nærheden af en radiator, så de tørrer hurtigere.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28465 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×