Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 07:01:31
Asics
Asics - Stormer 2 Gs Black/fuchsia Purple/white
Asics - Stormer 2 Gs Black/fuchsia Purple/white
Asics - Stormer 2 Gs Black/fuchsia Purple/white
3D
Asics
Stormer 2 Gs Black/fuchsia Purple/white
317 kr
(397 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-81

asics


Asics grundlægger, Kihachiro Onitsuka, drømte om at give Japans ungdom livsglæde og skabte Asics som på latin, står for: et sundt sind i en sund krop. Han troede på, at livsglæde blandt andet kom fra en sund krop, en aktiv krop. På det grundlag, skabte han en sportssko som var tilpasset fodens bevægelser, og de situationer skoen kunne blive udsat for igennem sportsudøvelse.

Stormer-2-Gs


En stærk sko, til stærke børn. Den lette foamsål vejer ingenting, så man glemmer helt at man har sko på. En følelse af frihed til bevægelse, klatring i træer eller bare løbe afsted sammen med kammeraterne.

Black/fuchsia Purple/white


Slip dine børn løs i følelsen af frihed til leg, uden at skulle bekymre dig om at skoene bliver beskidte. En superholdbar sporty sko, der ser godt og smart ud til ethvert dagligdags outfit. Med den sorte, sømfri overflade og detaljen med fuchsia striber tager man sig altid godt ud.

forlæng levetiden


Mudder, vild leg og masser af løb kan sætte sine spor på selv den bedste sko, men du kan forlænge levetiden ved at holde skoene tørre efter brug, og aftørre dem jævnligt med en fugtig klud, opvredet i en sæbevandsopløsning. De tåler også en tur i vaskemaskinen med lave grader, blot de får lov at tørre grundigt med avispapir i, efterfølgende.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27574 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×