Vagabond
Vagabond
Sue 4005-140-20 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

52384-00

Vagabond Sue 4005-140-20 Black


Vagabond Sue 4005-140-20 Black er en smuk damesko i ægte ruskind. Det stilfulde og smarte design gør, at skoene passer både til hverdag og festlige lejligheder. Skoene har to lynlåse, en dekorativ i guld på bagsiden og en praktisk i sort på indersiden. Skoene er tilpas spidse foran.

Ruskind - et dejligt materiale


Ruskindssko føles meget luksuriøse, og de ældes vel. Vagabond Sue er fremstillet af et sort ruskind og har fine detaljer i guld. Skoen har en lav hæl, som bidrager til den pænere følelse. Selve ydersålen er forholdsvis flad, så det er bedst at bruge skoene om foråret og sommeren, når jorden er tør og ikke så glat.

Sko, der løfter et helt outfit


Vagabond Sue 4005-140-20 Black er en meget smart og trendy skomodel, som du kan bære til næsten alt. Bær en mønstret festkjole i en længere model og sæt prikken over i'et med smukke accessories. Skoene fungerer også fint sammen med almindelige jeans, en hvid skjorte og et flot ur.

Plejetips til ruskind


Ruskind er som et fløjlsagtigt skind, og man kan nemt tage sig af materialet, så man bevarer kvaliteten og udseendet. Begynd med at rengøre dine ruskindssko med en ruskindsbørste. Børst forsigtigt snavs og de små gruspartikler væk. Der er ligeledes et smart viskelæder til ruskind, der kan anvendes til at fjerne pletter.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31016 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×