25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Springyard
Springyard
Suede/Nubuck Renovator Neutral

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Blå, Brun, Grå

Varemærke:

Varenummer:

55164-00

Giv dine sko en makeover


Samtlige sko og støvler har brug for en ”makeover” i ny og næ, men det er ikke underordnet, hvilke produkter du anvender. Der findes et væld af forskellige produkter til skopleje, nogle til alment brug, mens andre er tiltænkt mere specifikke materialer. Suede/Nubuck Renovator Neutral fra Springyard er designet til fodtøj i ruskind og nubuck. Produktet har en smart beholder med indbygget påføringstop – nem og klar til brug! Giv dine sko den omsorg, de fortjener. Det er trods alt dem, der passer på dine fødder dag ud og dag ind.

Én skocreme med mange evner


Flasken ser måske ikke ud af meget, men produktet kan lidt af hvert. Den flydende skocreme er specielt designet til sko af nubuck og ruskindsmaterialer. Nubuck og ruskind kommer fra hver sin side af dyrehud og adskiller sig fra læder via et blødere og mere mat look. Cremen hjælper med at bevare skoenes farve og kvalitet og forhindrer samtidig, at skoene tørrer ud. På den måde forlænges skoenes levetid, hvilket din pengepung nok bliver glad for at høre. Når du passer godt på dine sko, passer du desuden godt på dine fødder. Med et par velplejede sko beskyttes både fodtøj og fødder mod fugt og snavs.

Dine sko fortjener den bedste pleje


Fodtøj i ruskind eller nubuck kræver en skånsom pleje, for at materialernes skønne kvaliteter bibeholdes. Før du anvender skocreme, bør du altid børste skoene grundigt med en ruskindsbørste, så produktet efterfølgende kan få ordentligt fat i materialet. Ryst derefter flasken og lav en test på en skjult del af skoen, så du sikrer dig, at produkt og materiale nu også spiller sammen. Fordel herefter skocremen på overfladen af skoen i et jævnt lag. Tryk flaskens påføringstop let mod skoen. Lad skoen tørre – meget gerne natten over – og giv den eventuelt en tur mere med børsten.

Forkæl dit fodtøj – shop online på Footway


Skopleje er en nødvendighed, som følger med, når du handler sko. Men der er jo ingen, der siger, at det behøver at være besværligt. Hos Footway.dk ønsker vi at gøre shopping og skopleje så nemt som muligt for dig. Når du handler skopleje online hos os, slipper du selvsagt for både kø og transporttid, samtidig med at du kan handle 24 timer i døgnet. Desuden betaler vi både levering og eventuel returforsendelse. Sidstnævnte har du endda hele 180 dage til! Alle vores varer er på lager, hvorfor vi leverer inden for kort tid.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

29058 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK