Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:39:55
adidas Originals
adidas Originals
Superstar Foundation Black/White
647 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49643-02

adidas Originals Superstar Foundation Black/White


adidas Superstar er en udødelig skomodel fra det tyske firma. Skoene blev lanceret en gang som basketballsko, men er i dag en af deres bedst sælgende sneakers. Skoene har mange klassiske og karakteristiske detaljer. adidas Originals Superstar Foundation Black/White er en sort udgave af de legendariske sko.

Høj kvalitet på læderet og gummiet


En af grundene til at disse sko er så populære er på grund af materialet. Skoene føles luksuriøse og har puder, der gør det behageligt for fødderne. Tåpartiet har en karakteristisk gummioverdel og ligner et sneglehus. Det beskytter mod slag og også mod regn og fugt. Størstedelen af skoen er lavet af læder.

Klassisk skomodel


Disse sko har et flot og elegant look. De sorte sko kan sagtens kombineres med mørke bukser og lyse skjorter. Dette vil give dit outfit en flot kontrast. Du kan også kombinere dem med et par stramme hvide jeans eller bukser. Disse sko passer til både drenge og piger.

Pas på dine adidas sko


Disse sko er lavet af læder, men også af gummi og syntetisk materiale. Det betyder, at du ikke kan bruge skoplejeprodukter til læder over hele skoen. Men det er derimod muligt at bruge lunkent vand med lidt sæbe og et håndklæde til at rengøre skoene.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31018 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×