adidas Originals
adidas Originals
Superstar Foundation Cf I Ftwr White/Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

49662-00

adidas Originals Superstar Foundation CF I Ftwr White/Black


Superstar er en af adidas mest succesrige skomodeller. Kombinationen af fremragende design, høj komfort og en god fodstøtte gør, at skoen er blevet en succes på verdensplan. Lige præcis Superstar Foundation CF I Ftwr White/Black er en mindre version af den originale sko. Perfekt til børn, der stadig vokser.

Komfortable sko af højeste kvalitet


Disse sko er specialdesignet til børn, der ønsker en komfortabel og samtidig stilfuld sko. Skoene har tre velcrobånd, hvilket gør det nemt for dig og for barnet at tage skoene på. Du vil også finde alle de traditionelle kendetegn for Superstar-sko.

En legendarisk skomodel
På forsiden er der gummicover, der beskytter tæerne. På siderne er de tre striber. Skoene er polstret og har en god gummisål, der giver godt greb på vejen. Med disse sko vil dit barn være i stand til at spille, løbe og hoppe uden problemer, selv når det er lidt køligt udenfor.

Pleje og beskyttelse af skoene
Disse sko er lavet med mange forskellige materialer, herunder syntetisk læder og stof. Det betyder, at du skal være forsigtig med, hvilke skoplejeprodukter du bruger. Det bedste er at bruge en fugtig klud til at fjerne snavs og pletter. Denne metode kan bruges på alle former for materialer.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×