adidas Originals
adidas Originals - Superstar Foundation Ftwr White
adidas Originals - Superstar Foundation Ftwr White
adidas Originals - Superstar Foundation Ftwr White
3D

Brugerbilleder

adidas Originals
Superstar Foundation Ftwr White
697 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49643-00

adidas Originals Superstar Foundation Ftwr White


adidas skomodel Superstar gjorde et stort indtryk på skomarkedet, da den dukkede op i 1969. De komfortable sko blev først lanceret som en basketballsko, men blev også hurtigt populære blandt de helt almindelige forbrugere. adidas Originals Superstar Foundation Ftwr White er klassiske og helt hvide sko med et eksklusivt look.

En legendarisk skomodel


Disse flotte sko fra adidas har mange fine og funktionelle detaljer. Den øverste del er i vid udstrækning fremstillet af læder med visse detaljer af stof og syntetisk materiale. Skosnuderne er lavet af gummi. En detalje, der karakteriserer netop Superstar-skoen. Disse sneakers fra adidas har også en blød polstring, som giver en behagelig pasform og sørger for at holde dine fødder varme.

Én skomodel, mange stilarter


Disse sneakers er altid flotte, uanset hvad du har valgt fra klædeskabet. Du kan kombinere skoene med jeans, sweatpants, shorts eller træningtøj, når du er i motionscentret. Den elegante hvide farve føles frisk og gør, at skoene føles eksklusive.

Plej dine sko fra adidas


Eftersom disse sko er lavet af mange forskellige materialer, er det bedst at bruge lunkent vand og et håndklæde til at rengøre skoene med. Bland lidt sæbe i vandet, hvis du vil fjerne pletter og lignende.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28394 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×