Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 01:16:33
adidas Originals
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
adidas Originals - Superstar Foundation Jr Black/White
3D

Brugerbilleder

adidas Originals
Superstar Foundation Jr Black/White
437 kr
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49653-01

adidas Originals Superstar Foundation Jr Black/Whiteadidas er en af verdens største og mest succesrige virksomheder indenfor produktion af sportssko og tøj. Virksomheden blev grundlagt i 1948 og har siden udviklet og produceret mange succesfulde og klassiske skomodeller. En skomodel, der blev utroligt populær verden over er adidas Originals Superstar. Skoen har et rent design, der føles sporty og stilfuldt. Skoene er lavet af ægte læder og har en kraftig gummisål, der giver et godt greb.

Kvalitetssko i sporty designadidas Originals Superstar Foundation Jr Black/White er den perfekte hverdagssko, fordi komforten er høj og den har god materialekvalitet. Skoens ydre er ren og meget kraftig læder. Skosålerne er lavet af robust gummi med et godt mønster for optimalt greb. Med smarte ventilationshuller på siderne af skoen holdes fødderne tørre og komfortable selv på varme dage. Da adidas Superstar er lavet af ægte læder, kan skoene med fordel anvendes det meste af året selv i løbet af efteråret og vinteren.

Sko, der komplementerer dit outfitDet let sporty design kombineret med adidas' stilrenhed gør Superstar Foundation Jr Black/White til et "must" i garderoben. Skoenes klassiske farve i enten sort eller hvid gør det nemt at matche og kombinere med forskellige mønstre, tøj og farver. For et sporty look passer skoene fremragende til et par dejlige sweatpants, en t-shirt og en hættetrøje. Hvis du vil have skoene på til at arbejde, kan du matche dem med et par jeans, en flot top og dit foretrukne tilbehør. Fordi skoene er af høj kvalitet og føles både luftige og varme, kan du med fordel kombinere din adidas Originals Superstar Foundation med dit efterårs-outfit.

Kvalitetsko også brug for plejeadidas Originals Superstar Foundation Jr Black/White er af høj kvalitet. Men da skoene er lavet af ægte læder, kan det være godt at pleje skoene. For at holde skoene pæne og i god stand, kan du imprægnere dem med gode læder plejeprodukter. Før du bruger midler på dine sko, er det vigtigt, at du rengør dem. Brug en fugtig klud eller blød børste til at fjerne snavs inden du smører med læderplejeprodukter. Efter et par års brug kan du give din adidas Originals Superstar Foundation Jr Black/White en ansigtsløftning ved at udskifte sålen. Dette er en nem måde at give dine sko en ny følelse.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30038 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×