adidas Originals
adidas Originals - Superstar Ftwr White/Black/White
adidas Originals - Superstar Ftwr White/Black/White
adidas Originals - Superstar Ftwr White/Black/White
3D

Brugerbilleder

adidas Originals
Superstar Ftwr White/Black/White
697 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49645-00

adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White


Få sko har sat lige så tydelige fodspor på markedet som adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White. Denne udødelige skomodel blev introduceret af adidas i 1969. Skoene blev oprindeligt udviklet som basketballsko. Det lave og komfortable design med gummisåler gjorde adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White meget populær blandt basketballspillere i USA. Denne skomodel blev også kaldt shelltoe, muslingetå, på grund af den karakteristiske gummidel omkring tæerne. Foruden muslingetåen er skoen kendetegnet ved de tre striber.

adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White blev straks populær blandt almindelige mennesker, da skoen blev tilgængelig for offentligheden. Disse sko er også klassiske inden for hip hop-genren, da de blev flittigt båret af gruppen Run DMC. I dag anses adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White for en klassisk sneakermodel og er en af virksomhedens mest solgte sko nogensinde.

En kombination af mange materialer


adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White er fremstillet af en kombination af forskellige materialer. Den kendte muslingetå er lavet af gummi, som giver skoene et unikt design og samtidig beskytter foden mod regn. Størstedelen af skoen er fremstillet af læder, kunstfibre og stof. Dette gør skoene behagelige at have på, samtidig med at de holder deres form længe.

En skomodel som passer til mange stilarter


adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White er meget anvendelige, da de passer til mange forskellige typer af stilarter og tøj. Denne skomodel er et must for dem, der ønsker en cool streetwear stil. Du kan matche skoene med stilfulde jeans og en t-shirt, hvis du vil skabe et afslappet men velklædt look. En god måde at bruge skoenes enkle farver er at gøre brug af en bluse eller en tyk trøje i sort og hvid. Da skoene har et slankt og stilfuldt design, kan de også bruges sammen med lidt mere dressy stilarter. Berømtheder som Justin Timberlake og David Beckham er kendt for at kombinere adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White sneakers med stilfulde jakkesæt og skjorter. Det er let at forstå, hvorfor adidas Originals Superstar er en af de mest populære sko fra adidas.

Pas på dine Superstars


Fordi skoene er lavet af læder og syntetisk læder, anbefales det ikke, at du bruger nogen form for læderpleje. Brug i stedet en fugtig klud eller en børste til at fjerne snavs og lignende fra skoene. Fordi skoene er lavet til at blive brugt som basketballsko, er de lavet til at klare det meste.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
H
Helle Christensen

Er det muligt, at i kan vente med at sende skoene til jeg giver besked i morgen, da jeg kl. 10 skal ud og bytte et par magen til dette par i en sportsbutik,. Jeg tror nemlig, at dem jeg allerede har købt bliver for store. Jeg er bange for at jeres str. 6 er væk, hvis jeg venter med at bestille. Venlig hilsen Helle

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Hei :slight_smile: Vi kan dessverre ikke vente med å sende ut sko, de blir sendt samme dag eller dagen etter at bestillingen er gjort. :slight_smile:

 · Svar · 
H
Helle

Hvad er forskellen på disse (white/black/white) og modellen Superstar white/black?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Det er om det er barnemodell eller voksenmodell. :slight_smile:

 · Svar · 
M
Mette

Hvad er forskellen på jr str. 38 og voksen str 38?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Innermålet er det samme, men barnemodellen har en såle som er anpasset til et barns vekt, så den kan bli slitt raskere om du som voksen bruker den. :slight_smile:

 · Svar · 
M
Maria

Alle sammen, kender ikke til årsagen? Men vær opmærksom på at skoene herinde fra er åbenbart mindre i størrelsen end ved fysisk køb fra en rigtig sko butik som fx. Footlocker.

Bruger normalt str. 41 og alle de gange har bestilt herfra var de for små? Forstår simpelthen ikke hvorfor :frowning: Når har købt i butik (samme sko) passer jeg min normale størrelse ganske fint?

 · Svar · 
D
Dani

Is this one the junior version?

 · Svar · 
A
Alina

Is this for women or kids version?

 · Svar · 
Emma, Footway

This is for women :slight_smile:

 · Svar · 

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×