Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 12:24:10
adidas Originals
adidas Originals
Superstar Jr White/Black
427 kr
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

adidas Originals Superstar Jr White/Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder, Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

49652-00

Adidas Originals Superstar Jr White/Black


Adidas Originals ... smag på navnet og føl smagen af succes! Adidas blev grundlagt næsten hundrede år tilbage i tiden og har over tid vokset sig alt stærkere på det benhårde skomarked. Adidas' grundlægger, Adi Dassler, var måske taknemmelig for den konflikt, der opstod for længe siden mellem ham og hans bror med hensyn til deres skoproduktion. Forskelligheden i, hvordan de resonerede dengang, førte til, at de gik hver til sit og Adi grundlagde mærket Adidas. Resten er historie!
Trekløverlogoet har spredt sig over hele verden og i dag er Adidas et oplagt valg for både professionelle som for dem af os, der er moderat sportinteresserede. Hverdagsmotionister, gamle, unge, berømte eller ukendte - det spiller ingen rolle, hvem du er - Adidas fås til alle. Adidas Originals Superstar Jr White/Black er juniorskoen, der passer til gladee, løbeivrige fødder i størrelserne 36-38.

Med holdbarhed og komfort i fokus


Adidas Originals har designet sine Superstar Jr White/Black med fokus på holdbarhed og bekvemmelighed. Den bløde overdel er lavet af læder og syntetiske materialer af den bedste kvalitet. Gummisålen bidrager til et let skridt, tilpasset til leg og korte, hurtige løbeturer. Pasformen er normal og passer dermed til de fleste fødder.

Skatere, løbere eller vil du blot være flot til hverdag?


Hvis dit hjerte hører til skaterkulturen, hvis du er en ivrig motionsløber, der tilbringer timer hver uge ude i skoven og på landet, eller ønsker du blot et par dejlige sportssko, når du skal i skole? Uanset hvad du vælger er Adidas Originals C de helt rigtige.
De passer lige så vel til stramme jeans og en top, som tilen træningsdragt, mørke shorts og en skjorte eller kort nederdel i pastelfarver. Den hvide farve og de sorte detaljer skaber en kontrast og giver et frisk og trendy look.

Hvordan holder man hvide sko hvide længere?


Hvide sko er superflotte, det er et ubestrideligt faktum, men hvad i alverden gør man for at holde dem hvide længere? Bukseben smitter af, snavs sætter sig fast og jorden man går på virker til at gøre alt for at gøre dine flotte, hvide sko beskidte. Men der er måder at holde det hvide pænt, selvom du bruger dine Superstar Jr White/Black næsten dagligt. Opret en rutine - brug ti minutter med det samme, når du kommer hjem og tør dine hvide sko af med en fugtig klud. Sæbe og vand virker fint eller en dråbe opvaskemiddel på kluden. Du kan forsøge at viske grå mærker på gummisålen væk med et almindelig blyantviskelæder!
Vis mere.

Debat

Disse sko passer til alt og er desuden slidstærke og behagelige. Man behøver ikke at gå skoene til, da de passer perfekt fra dag 1!

Svar

Min 12 årig datter elsker de her sko,hun har plagede så meget at jeg til sidst sagde ja.Hun har dem nu på vær eneste dag,og hun syntes at de er meget behagelige.

Svar

Are leather I can pay to address

Svar
Florin

Are leather I can pay my address

Ældre end tre måneder

hvor lang tid går der før de kommer?

Svar
Viktor, Footway

Hej! Vores leveranstid er ca 2-4 arbejdsdager

30 Jun 2017
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

31213 Resultater 
Når du surfer her, tillader du cookies.×