adidas Originals
adidas Originals - Superstar Slipon Core Black/Core Black/Core Bla
adidas Originals - Superstar Slipon Core Black/Core Black/Core Bla
adidas Originals - Superstar Slipon Core Black/Core Black/Core Bla
3D
adidas Originals
Superstar Slipon Core Black/Core Black/Core Bla
485 kr
(647 kr)
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60008-59
adidas Originals

Hjælp andre - kom med din feedback

N
Nils Malayang

Efter min mening giver Adidas altid det bedste for dig. En af dem er også på Adidas Originals Superstar Slip On-serie. Sko, der er specielt designet til træning med materialer og meget komfortable design på fødderne. Adidas sko har et sportigt design i en kombination af attraktive farver. Denne sko er også udstyret med luftcirkulation, der stadig løber på dine fødder for at gøre disse sko altid behagelige at bære

Sko fra Adidas er også produceret i en moderne og fuld af grundighed. De anvendte materialer er de bedste materialer, der gør dig meget behagelig på tidspunktet for motion. Disse sko har kvalitetsmaterialer på sålen for at give en polstret pude til hælen og lettere slid. Den relativt lette vægt giver dig mulighed for at fremskynde og minimere skader og dislokationer.

Adidas er designet af eksperter på deres områder, det gør formen og farven meget interessant og iøjnefaldende. Den øverste del af løbesko er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan give en effektiv luftcirkulation, når du træner. Dette materiale gør Adidas skoene stærke og holdbare, ikke let beskadigede, selvom de ofte bruges.

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30034 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×