Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:31:35
Crocs
Crocs - Swiftwater Clog M Black/charcoal
Crocs - Swiftwater Clog M Black/charcoal
Crocs - Swiftwater Clog M Black/charcoal
3D
Crocs
Swiftwater Clog M Black/charcoal
319 kr
(357 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk, Læder

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

60064-36

crocs


Fra ukendt sejlersko til verdensberømt skostjerne. Alle kender Crocs! Der er efterhånden ikke det fortov, der ikke er blevet betrådt af den ergonomiske sko, lige fra Hollywood til Hong Kong. Verden over, har børn og voksne taget skoene til sig. Enkelt design og høj brugervenlighed, er blot nogle af de ting der kendetegner Crocs.

Swiftwater-Clog-M


De klassiske Crocs med en ekstra finesse: justerbare remme i syntetisk læder, til alsidigt brug. Brug dem på ferien, en gåtur til vandet eller måske bare en lille tur i haven. Som altid, kan remmen både støtte bagtil og vippes den op, så er det istedet en åben sko. Så brug den lige præcis som du foretrækker det.

Black/charcoal


Farven på denne model er sort og grå, så når du hopper i dine Crocs ved du, at de altid passer til dit tøj. Udstyret med lufthuller for god komfort og ingen sure tæer, knopper indeni skoen for at skridsikre din fod indefra og mønstret på sålen for greb på trædefladen.

verdens hurtigste rengøring


Du behøver slet ikke at vaske dine Crocs, eller så meget som tænke på det -for de må ikke vaskes. På trods af den stærke holdbarhed og slidstyrke, er de ikke til sæbe -kun lidt koldt vand og en klud indimellem. Så når du køber et par Crocs, behøver du ikke tænke på at rengøre dem. Nemt og bekvemt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×