Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:57:57
Crocs
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
Crocs - Swiftwater Sandal W Black/White
3D
Crocs
Swiftwater Sandal W Black/White
247 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

57601-00

crocs


November, året var 2002 og Crocs havde sin første offentlige optræden på The Fort Lauderdale Boat Show, som en ergonomisk, skridsikker sejlersko, der ikke efterlader mærker på båden. På trods af et relativt lille marketingbudget, voksede succesen sig stor, og den behagelige skumsko bliver idag solgt, i over 90 forskellige lande.

Swiftwater-Sandal-W


Denne sandal er både fleksibel og stabil, samtidig med den er som skabt for den moderigtige kvinde. De sorte remme støtter foden de rigtige steder, og sidder godt til. Du får en følelse af, at de krammer dine fødder blidt. Og de er stadig lige til at tage af. Tag dem på når du skal på strandtur, eller bare på strøgtur med veninderne. Sandalerne er velegnede til både en tur på det tørre, og en med vand. Når du har disse sandaler på, er du altid sikret en god tur.

Black/White


Med det elegante design, kan du kombinere sandalerne med stort set alt. De er nemme at tage med på ferie, af samme grund: sejler look med marinestribet cardigan, hvide shorts, en elegant sort nederdel og en farverig mønstret top eller cowboybukser, skjorte og en let pull over hen over skuldrene. Så behøver du kun at tage et par sko med.

rengør krokodillerne


Crocs er utrolig nemme at gøre rene. Vask dem med en klud oprevet i vand -og intet andet. Crocs skal ikke vaskes med sæbe, og vil ikke så gerne en tur i din vaskemaskine.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

I
Irma Pedersen

Crocks sko er de bedste til ømme fødder

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×