Crocs
Crocs
Swiftwater Sandal W Black/White
248 kr
(287 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

57601-00

crocs


November, året var 2002 og Crocs havde sin første offentlige optræden på The Fort Lauderdale Boat Show, som en ergonomisk, skridsikker sejlersko, der ikke efterlader mærker på båden. På trods af et relativt lille marketingbudget, voksede succesen sig stor, og den behagelige skumsko bliver idag solgt, i over 90 forskellige lande.

Swiftwater-Sandal-W


Denne sandal er både fleksibel og stabil, samtidig med den er som skabt for den moderigtige kvinde. De sorte remme støtter foden de rigtige steder, og sidder godt til. Du får en følelse af, at de krammer dine fødder blidt. Og de er stadig lige til at tage af. Tag dem på når du skal på strandtur, eller bare på strøgtur med veninderne. Sandalerne er velegnede til både en tur på det tørre, og en med vand. Når du har disse sandaler på, er du altid sikret en god tur.

Black/White


Med det elegante design, kan du kombinere sandalerne med stort set alt. De er nemme at tage med på ferie, af samme grund: sejler look med marinestribet cardigan, hvide shorts, en elegant sort nederdel og en farverig mønstret top eller cowboybukser, skjorte og en let pull over hen over skuldrene. Så behøver du kun at tage et par sko med.

rengør krokodillerne


Crocs er utrolig nemme at gøre rene. Vask dem med en klud oprevet i vand -og intet andet. Crocs skal ikke vaskes med sæbe, og vil ikke så gerne en tur i din vaskemaskine.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

B
BP
I
Irma Pedersen
V
Vivi Hansen

Sjovt nok at i skriver de ikke kan lide at komme i vaskemaskinen, jeg har 4 forskellige par, og de kommer med finvasken flere gange om året…

1

31314 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK