Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:14:17
Superfit
Superfit
Tedd Gore-Tex® 5-00473-01 Schwarz Kombi
485 kr
(647 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind, Gummi, Gore-Tex

Sål:

Gummi, Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

52212-00

Superfit Tedd Gore-Tex 5-00473-01 Schwarz Kombi
Superfit er den førende virksomhed når det gælder børnesko,og med over 70 års erfaring i rygsækken, er det ikke så mærkeligt. Virksomhedens fokus er altid på skoenes pasform og derefter på design og materiale. Superfit Tedd Gore-Tex 5-00473-01 Schwarz Kombi er en kvalitetsstøvle i sort ruskind. Skoene kan bruges næsten hele året rundt.

Ruskind, Gore-Tex og gummi


Superfit Tedd er lavet af sort ruskind og også Gore-Tex. Det er det beskyttende Gore-Tex, der gør skoen vandtæt. Støvlerne har en ru ydersål af kraftig gummi, og indersålen giver komfort på grund af den gode støddæmpning. Med seks snørehuller, er det nemt at justere størrelsen.

Perfekte støvler til leg


Lad børnene være aktive uanset hvilken årstid, det er, med et par Superfit Tedd. Skoene er tidsløse og har et elegant design, der passer perfekt til både farverigt og mere afdæmpet tøj. Da støvlerne er varmtforede kan de bruges om efteråret, såvel som vinteren og også et godt stykke ind i foråret.

At pleje Gore-Tex - hvordan?


Superfit Tedd kan rengøres med en skobørste og lidt vand. Sørg for at snøre skoene først, og tag sålen ud. Der findes godt skovoks til Gore-Tex støvler, som du med fordel kan bruge for at pleje skoene.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30688 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×