Wildflower
Wildflower
Tender- White

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

25 cm

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

22345-01

Wildflower Tender- White


Disse fine vinterstøvler er lavet af det populære mærke Wildflower! Wildflower Tender- White er en praktisk og elegant støvle med et højt skaft til at holde fødderne varme gennem hele vinteren. Den hvide farve skiller sig godt ud og passer perfekt til, når sneen endelig falder.

Griber godt fat i underlaget når det virkelig gælder


Vinter betyder ofte glatte veje med is og sne. Sørg for at gå sikkert i år med et par Wildflower Tender- White. Støvlerne har en gummisål med et stort mønster, der giver dig det optimale greb. Støvlerne er foret med en luftig og varm foring.

Fint med hvidt


Normalt køber man sorte eller brune vinterstøvler, men hvorfor ikke prøve noget nyt? Wildflower Tender- White har en stilfuld hvid farve, hvilket gør støvlerne trendy og friske at se på. De passer perfekt til mange forskellige farver og mønstre, såsom jeans og en farverig sweater.

Ordenlig skopleje


Der er mange forskellige materialer til sko, og hvert materiale har sine egne plejeinstruktioner. For dine Wildflower Tender- White er det godt, at du holder dine støvler rene. Du kan bruge en klud og eventuelt lidt sæbe til syntetiske sko.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×