Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 01:58:36
Shepherd
Shepherd - Toni Oild Antique
Shepherd
Toni Oild Antique
497 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Toni Oild Antique

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varenummer:

24170-01

Shepherd Toni Oild Antique


Shepherd Toni Oild Antique er et par ordentlige tøfler med et sporty look. Hjemmeskoene har stilfulde røde detaljer. De har blandt andet røde elastikbånd, der gør det nemmere for dig at tage hjemmeskoene på. Disse tøfler er lavet af suede fra fåreskind. Selv den indvendige foring er lavet af blødt fåreuld.

Komfortable og varme


Disse sko er næsten udelukkende lavet ved hjælp af materialer fra får. Ydersiden er lavet af ruskind og har en dejlig mørkebrun farve. Den indvendige foring er lavet af uld, som både gør, at hjemmeskoene føles behagelige og som sørger for, at de holder varmen. Fåreskind og -uld er antibakterielle, hvilket betyder, at materialet renser sig selv naturligt.

Smarte hjemmetøfler


Selvom hjemmeskoene fra Shepherd kan bruges hele året rundt, så er det om vinteren de virkelig kommer til sin ret. Du vil helt sikkert komme til at sætte pris på de varme hjemmesko, når gulvet begynder at blive koldt og vejret udenfor køligt. Und dig et par komfortable hjemmesko i dag, så du er klar til den kolde vinter og efterår!

Pas på dine ruskindshjemmesko


Du behøver ikke at gøre meget for at rengøre disse hjemmesko. Brug en ruskindsbørste til at børste snavs væk fra hjemmeskoenes ydre. Med lunkent vand og en klud kan du nemt fjerne de fleste pletter.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29868 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×