Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:19:57
Fly London
Fly London
Tram Black
647 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

50020-03

Fly London Tram BlackMed superdejlige Portugal som base er Fly London blevet et kendetegn for stilbevidste fashionistas verden over. Navnet i sig selv leder tankerne til en by, der er i konstant bevægelse, hvor nye trends bliver sat, og hvor det er okay at skille sig ud. Fly London har etableret sig på markedet og deres sko sælges i dag i over 3000 steder. Lad os kigge på Fly London Tram Black.

Robust læder skaber et fint lookDen robuste læder i sort skaber en tyngde i skoen, og kilehælen i kork med gummisål i en mørkebrun nuance giver en blød base. Runde metalspænder understreger kvindelighed og den diffust mønstrede indersål i en beige tone giver et smukt og sommerligt look. Pasformen er normal, og hælremmen gør, at du ikke mister farten - eller skoene.

Lette favoritterDet er let at vælge Fly London Tram Black som dine favoritter. De passer til kjole, shorts, nederdele og bukser, og de giver hvert outfit et klassisk touch. Velegnet til hverdag og særlige lejligheder - bare sæt foden i og tag ud på eventyr.

Friske fødderFrisk dine Fly London Tram Black sandaler op ved at lufte dem, tørre læderet og brug en anti-lugt spray ved behov.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30793 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×