Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:52:05
Fly London
Fly London - Tram Black
Fly London
Tram Black
647 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Fly London Tram Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

50020-03

Fly London Tram BlackMed superdejlige Portugal som base er Fly London blevet et kendetegn for stilbevidste fashionistas verden over. Navnet i sig selv leder tankerne til en by, der er i konstant bevægelse, hvor nye trends bliver sat, og hvor det er okay at skille sig ud. Fly London har etableret sig på markedet og deres sko sælges i dag i over 3000 steder. Lad os kigge på Fly London Tram Black.

Robust læder skaber et fint lookDen robuste læder i sort skaber en tyngde i skoen, og kilehælen i kork med gummisål i en mørkebrun nuance giver en blød base. Runde metalspænder understreger kvindelighed og den diffust mønstrede indersål i en beige tone giver et smukt og sommerligt look. Pasformen er normal, og hælremmen gør, at du ikke mister farten - eller skoene.

Lette favoritterDet er let at vælge Fly London Tram Black som dine favoritter. De passer til kjole, shorts, nederdele og bukser, og de giver hvert outfit et klassisk touch. Velegnet til hverdag og særlige lejligheder - bare sæt foden i og tag ud på eventyr.

Friske fødderFrisk dine Fly London Tram Black sandaler op ved at lufte dem, tørre læderet og brug en anti-lugt spray ved behov.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30211 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×