Ecco
Ecco
Transporter Black/Black
797 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Ecco Transporter Black/Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

08196-00

Ecco Transporter Black/Black


Ecco Transporter Black/Black er en perfekt allroundsko, som du kan have på det meste af året. I modsætning til mange andre lave sko holder denne model dine fødderne kølige og komfortable takket være en åndbar inderforing. Det er en stilfuld sko i sort læder, som du kan bære til mange forskellige lejligheder.

Børstet læder


Når du køber et par Ecco Transporter Black/Black, kan du regne med sko af højeste kvalitet og med en utrolig behagelig pasform. Ecco har meget fokus på ergonomisk pasform, og disse sko har en især en skøn ophøjning på hælen. Indersålerne kan endda tages ud. Ecco Transporter er lavet af ægte læder med en børstet finish.

Til byen eller på rejsen


Med et par Ecco Transporter Black/Black, har du altid et par dejlige praktiske sko. Skoenes klassiske udseende og sorte læder gør, at du kan bruge skoene til meget forskelligt tøj og lejligheder. Den fantastiske ydersål giver god stødabsorbering. Du kan bruge skoene hele dagen, når du er på farten og i byen uden at få trætte fødder.

Undgå revnet læder


Hold Ecco Transporter Black/Black i god stand, hvis du vil kunne gøre brug af dem år efter år. Skoene er lavet fuldstændigt af læder, så du nemt kan rense skoene med skoplejemidler der er egnet til læder. Ved at gnide skoen ind i læderfedt undgår du at læderet revner.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28449 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×