Fly London
Fly London - Tute Black
Fly London - Tute Black
Fly London - Tute Black
3D
Fly London
Tute Black
517 kr
(647 kr)
inkl. moms
Loading...
Få på lager
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

50021-00

Fly London Tute BlackDen britiske virksomhed Fly London har et simpelt koncept. De bruger traditionelle materialer på en uventet og spændende måde. Denne gang har de lavet et par sandaler med høj hæl. De sidder på samme tid behageligt og ser godt ud, hvilket er perfekt til sommer.

Smukke sorte sandalskoTute Black fra Fly London er som en kombination af lædersko, hjemmesko og sandal. Modellen er fremstillet af læder og forsiden har en stor rem, som kan tilpasses efter foden. Der er en åben tå, som gør, at skoene føles behagelige og luftige. Fly London har helt sikkert haft success med at skabe et spændende design.

For en stilfuld sommerDisse sandal sko er bedst egnet til sommerens varme dage. Match med en smuk kjole eller nederdel. Den komfortable og lave hæl giver dig et flot og elegant look. Da skoene er åbne bagtil, føler man sig mere fri og afslappet.

Sådan passer du på dine skoLæder er et levende materiale, der ændrer sig med tiden. Med lidt omhu kan du få læderet til at holde sig pænt i mange år. Smør dem med skosværte for at give fugt og næring. Brug derefter en skobørste til at få en flot glans på dine sko.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27643 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×